Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se podsjetimo: “SDA osuđuje svaku primjenu sile i urušavanje slobode prava studenata u Tunisu da iskažu svoj glas i nezadovoljstvo. SDA motre i spremne su na svaki oblik sankcija ako vlast nastavi sa zabranom i primjenom sile nad studentima u Tunisu”.
omladina nece da se u njihovo ime podrzava i vrsi nasilje..kad za koju godinu budu putovali kao americki gradjnai uvijek ce biti na meti za otmice ili bilo sta drugo u mnogim dijelovima svijeta zbog politike koju vodu njihovi domovina i s pravom izrazavaju svoje nezadovoljstvo..politicari dobijaju mandat od gradjana a ne slusaju sta im gradjani porucuju.. i protesti su jedini nacin da ih se cuje
demokratija i sloboda govora nema šta... ista je to tiranija kao na istoku samo dobro upakovana... klasično kapitalistički
@Živčo, inace okupitati prostorije univerzitata je svud dozvoljeno osim u Americi? ne Seri!! svakako podrska sudentima!!
Protesti studenata za Gazu razbili mit o slobodi govora u SAD
Pozivamo vlasti Amerike da ne koristi silu prema demonstrantima koji samo traže da država prekine pomaganje Genocida u Gazi!