Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas mogu da sarađuju sa svojim ruskim okruženjem ili da ginu za c ioniste i Amerikance, kao nesretni Ukrajinci. Pametan izbor, sretno im!
Je, to kao da i od Bošnjaka tražiš da nakon agresije surađuju sa Srpskim svetom
E tako.Sad se može pričati o povratku Južne Osetije i Abhazije u sastav Gruzije.Ne mogu oni birati zapadnjake u Ruskom dvorištu i to svako treba da ima na umu
Čije ste vi dvorište, muko moja? Ponosne, suverene države sa "ponosnim" narodima koje se ponose time da su rusko dvorište. Istorija nas uči da iz tog dvorišta prije ili kasnije svi bježe glavom bez obzira
Tužno je sto ima ljudi koji vole da su autokratske pudlice.
Putinova Rusija je, nažalost, fa. šis. tič ka država. Prema postulatima koje je u 14 tačaka postavio veliki talijanski književnik Umberto Eco u svom eseju "Kako prepoznati fašizam", Putinova Rusija "zadovoljava" njih čak 13, iako je već i jedna karakteristika povod da se zazvoni na uzbunu.
Tacno
I Gruzija ima svog Dodika.
Jedna od najsiromašnijih država koje sam posjetio. Ali bukvalno je siromašna kompletna država
Ja nisam još vidio državu bivšeg SSSR-a gdje je narod imućan. Kažem narod jer država sama po sebi može imati rudna bogatstva, rijeke, jezera, turizam i obradivu poljo. površinu, ali plodove uglavnom uživa aristokratija. U takvim državama postoje bogati i siromašni gdje seljaci sebi u 21. stoljeću donose vodu sa bunara.
citam tekst pa komentare i men se cini u stvari ne cini mi se nego sam glup jer jedini nisam razumio tekst pogotovo ono o otmici brata i bandama a i ostalo manje vise
Rusi im okupirali Osetiju,Abhaziju, bombardovali i sad im na kraju skinuli hlače ...
Nisam znao da ima i većih pudlica od ovih iz Kasabe i Tuzle.
Ko bi vama ugodio. Ovde nevalja proruska , a opet i proamericka nije dobra. Možda neka probosanska
Ma bolje da je prozapadna pobedila. Da se udruže sa Amerima u svim njihovim ciljevima u svetu
To su bili sve, samo ne izbori.
Izbore je lopatom pokro. Sinoc izlazne ankete dvije nezavisne pokazuju pobjedu opozicje. On proglasava pobjedu, Orban mu čestita, drzavna komisija priznaje. U pro ruskim rezimima vlast se ne moze promijeniti na izborima jer nije bitno ko glasa nego ko broji. Gruzija se davno okrenula protiv Rusije.
Sta, velis da su ankete u pravu? a 60% gradjana koji su glasali u krivu?
a nezavisne su ove usaid-ove
Kosovo nije Srbija!
Nego šta je? Istorija kaže da je Kosovo i Metohija Srbija,prema tome,trenutna okupacija je privremeno stanje i kad tad će doći vreme da se polažu računi!
Putinovr sluge pokušavaju oteti pobjedu opoziciji. Biće nereda...
Itekako