Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA like this. Mislim naravno na dužinu "obnove" i utrošak sredstava.
Kako vrijeme leti.
Neka firma iz Bosne radi na sanaciji
Demonizovano bato
Nema boljeg posla,. Sve laganini...
Sinan Sakic ..hule kemal
smijesno i tuzno kako se brzo sakupi za obnovu simbola visestoljecnog tlacenja i mraka medju ljudima... 160 miliona zacas izdvojeno ali za siromastvo medju ljudima se puno sporije hvata za novcanik... nek je tu utvrda citava da se zna ko pije ko placa
To je šejtanska građevina. Šta rade kipovi utvara na katedrali? Zamislite koliko je kečavendi tu orgijalo kroz istoriju...
Usmjerite novac za pronalaženje lijeka za neizljecive bolesti. Crkva, a i ostale stvari ce se uvijek moci restaurirati..
Jaro, valjda nece ko nas Vranduk
U Bosni bi tek počeli rekonstrukciju nakon 2 godine
Ma boli nekog briga za crkvu sad, bolje im je nek ljude vakcinisu. Jeste ikad culi za PRIORITETE?
Ovaj požar organizirali su u Mossadu, s ciljem da izazovu gnjev kršćansih europljana protiv muslimana. Ujedno da opravdaju holokaust koji provode nad Palestincima i ostalim muslimana na Bliskom Istoku. Ja sam Hrvat, katolik.
NE DIRAJ NAM BRACU JEVREJE !!!!
Bakire gdje lova?
Afera...Nenad što bi rekao, imena imena!!
A gdje je Qazimodo?
Eno ga sjedi u predsjedništvu Francuske