Komentari (311)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da granica postoji, samo na Drini...
Protiv baje jesam i treba ga hapsiti jer unistava sve narode ali pricati da nema granice medju entitetima je glupost. Da nema granice policija bi se vozala iz opstine u opcinu i obrnuto ali ne moze radi jasno odredjenih zacementiranih granica. Vrijeme i godine prolazi u supljoj prici i jednima i drugima dok se politicari bogate.
Tako je govorio Konaković: Nećete više djecu svoju zapošljavati; ko zaposli svog, kunem se Bogom, odmah leti
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Samo da kažem da se većina nas u RS ograđuje od ovih papaka i budžetlija koji moraju da cirkuzaju. Realno, većina nas gleda kako pobjeći i nikad se okrenuti nazad.
Samo blokirati na Vracama i na Dobrinji, pa da vidis kuknjave sto se ne moze u Sarajevo, plata zaraditi!
Međuentitetska granica postoji, i to zbog neoosmanskie nezajažljivosti vas Bošnjaka. Razarali ste svaku državu po želji zapada. Išli ste za Cimermanom u rat i krv, samo da bi se uvukli u dupe amerima. Nacionalni element, sposoban samo da ga strancu du*la. Sa vama je jedino okupator zadovoljan, od Austrougara, preko nacističke Njemačke, do antipravoslavnog Zapada danas. "Cvijeće" za tuđe interese i zlo.
podignuta optuznica za ovog za onoga a nikad vise od toga zato nam i jeste ovako..digli se uzurpatori sve ih pohapsit i pustiti ljude normalne da zive a ove na prinudni rad nek tucaju kamenje
Granica postoji i to su nam je politicari napravili, i glade je vec 30 godina. Sto nisu pustili ljude pred OHR kao i nas? Cemu branjenje mirnih protesta? Sto brane svog vođu? Pa nece Šmita podrzavat, normalno da ce za svoga izaci i braniti ga. I da je švabo normalan otišao bi davno, dosao je na funkciju bez potvrde Vijeća sigurnosti UN-a. Zasto ga Kina nikada nije priznala, a i nece? Al u nama mogu i coravu kokoš poslat mi cemo ćutati.
dobro došli u šumsku...
Dal je blokiranje međuentiteske linije dozvoljeno ili se prosvjednici mogu krivično goniti. Pitam stručnjake prava,a za jarana.
Pa naravno da granici postoji. Na Drini je granica!!
Prof. dr. Hadžidedić za Face tv: "Nigdje na svijetu nema da se o sudskim presudama raspravlja. Jedino se kod nas mora postići konsenzus. Kršimo temeljni pravni princip. Pravosuđe mora biti odvojeno od izvršne i zakonodavne vlasti. Njihov posao nije da pregovaraju. Murphy je sramota za SAD. Izvrnuo je sve pravne principe. Svi bi trebali da reaguju, ali institucije su uništene."
TROJKAŠKI PRINCIPI: "Pristajemo na sve! To je minimum ispod kojeg nećemo ići ! Ovo su naši principi. Ako vam se ne sviđaju, imamo mi i druge"
Postoji granica naravno. Ali i BEZGRANIČNA glupost kod ovih. 250 KM penziju isto POSTOJI ....
Idioti🐽😀
Gavrankapetanovic je u OB zaposlio bruku njih iz I.S. a haj ti iz SA dobij posao tamo ili bosnjak na Bijelom Brijegu… nikad buraz
Svi genocidaši, fašisti i šovinisti na jednom mjestu.
Što su se četalji uzdigli, poželili da provozaju traktore uskoro.
Ponedjeljak ujutro najaviti proteste na međuentitetskoj liniji, od 7-12:00, nakon toga svaki drugi dan...