Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Pakistan je sada pod njihovom šapom. Amerika je nametnula vlast gotovo u svim ključnim zemljama, izuzev Rusije, Kine, Turske i Irana. Sad se ponašaju kao globalni upravitelji, krojeći svijet prema vlastitim interesima.
Amerikanci su izloženi obožavateljima u svim državama gdje su uveli demokratiju, trend će biti sve izraženiji :-)
Ma lako je njima krivit druge sto zive u bjedi ;)
Delegacija BiH u UN-u jučer nije napustila salu tokom govora Benjamina Netanyahua čiji je režim ubio 17.000 djece u Gazi, jer ne žele da se zamjere gazdama Čoviću i Schmidtu. To je sve što trebate znati o politici Trojke. Narativ Trojke je u potpunosti usaglašen sa HDZ-om. Trojka = HDZ
Ima pravo na obranu od trrora
Kad UAE neće ni da podrži rezoluciju o Srebrenici što bi mi odlazili sa sjednice kad premijer slavnog Izraela govori.
.....i kome su naštetili?
Di vlji ljudi,nesto.ko Sokolac
urlikanje do besvijesti