Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi ako znas da Zapad ubija covjecanstvo preko Korone i pandemije, prave ISIS terorista, ALKAIDE ne znam sta dobro vidis u njima? nemoj se ljutiit ali ispada kao neka vrsta stokholsmskog sindroma gdje znas da su zlo ali opet se klanjas njima. Jeli ima iko ovdje u nasem narodu da koristi svoj mozak ili smo objekat za ismijavanje drugih naroda i ja sam se suprostavljam tome kazem nije imamo mi itekako kritciku mnisao ali kad citas ovdje pitas se cekaj malo sta je ovo?
U Venecueli Ameri pokusaju da im otmu naftu samo vi necete da citate pa onda isto kao sto CNN-u vjerujete da je Korona dosla od sismisa a ne od ljudskog faktora a mi vam govorili od pocetka da jen ljudski faktor i sta bi sada i CNN kad je van sumnje bilo da je ljudski faktor i oni sami govore jeste ljudski faktor ali slucajno je ispalo iz labratorije mozda vi sa takvim nivom intelengeicje povjerujtete u to mada sumnjam ali nije iskljuceno nista za mujom i hasom iz travnika
Nije mi kuću granatirao neki John već Dragan sa Hrese.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pobjedu lopovu su čestitali Kuba, Honduras, Nikaragva, Gvineja Bisao, Bolivija, Bjelorusija, Sirija, Iran, Kina, Rusija i... Srbija, naravno.
Samokazem ako znas da Zapad ubija covjecanstvo preko Korone i pandemije, prave ISIS terorista, ALKAIDE ne znam sta dobro vidis u njima? nemoj se ljutiit ali ispada kao neka vrsta stokholsmskog sindroma gdje znas da su zlo ali opet se klanjas njima
Mnogi postali pravi diktatori