Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hladni rat i utrka u naoružavanju bacili su CCCP, koji je i tada imao RESURSE, na prosjački štap. Gledamo reprizu.
Nisam neki teoreticar zavjere ali ovo vise smjesno ljudi piju kafu iznad njih leti projektil od 13 miliona kojeg neko kao pogadja a ja placam puter cenera.
Rusi su u opakim gofnima.
Rusi se dobro izofirase
Holivud....Bolivud....Ukravud 😎
13 miliona..hahahahahahahahahahahahahahahahaha....pa ovi ameri fakat prave ljude retardima
E jest mi nesto zao Rusa, ovdje mislim na narod, samo se nadam da shvataju da polako klize ka kamenom dobu i da trebaju da se izvlace iz rata sto prije, dok jos postoje... Kinezi su puno pametniji, nakon sto su vidjeli sta se desava sa Rusijom, oni su se usutali oko Tajvana, a izgledalo je da ce i oni poceti rat prije sloma Rusije na istoku Ukrajine...
Ma samo rokaj rusku Pogan!!
HAHA koja MONTAŽA... polako suporavajte snimak iznad zgrade i iza zgrade pratitie putanju vidjet cete kako nestaje raketa i pojavljuje se. Mora da ima Harry Potter ogrtac za skrivanje :)
I ja budala slusam svakakve komentare - Nije montaza nego tvoj monitor ima 3 pixela...
Komedija od vojske. Ovi rusi ginu ko žohari al opet nadiru. Treba to sve pobiti do jednoga.
To mi ne znamo . To može i golub bit a nama šuplju prosipat
Oborio ga fantomski ''duh kijeva'', vratio se u igricu.
bravo Ukrajinci..bravo NATO....ovo je rat zvijezda pravi...a kod nas su obični kokošari išli u pljačku i ubijanje civila i etničko čiščenje...
13 miliona....hahahahahaha Pa za toliko mozes nabaviti nuklearnu bojevu glavu
Jel ova informacija neovisno potvrđena?
Sporo ovo leti, uhvatit je zraku