Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hocemo li malo umirati gospodjo? vrijeme vam je davno bilo, kao i onom tvom METUZALEMU, koji ne se gubi, posenilio covjek, ne zna vise sta prica, ne moze jednu recenicu sastaviti jbt, i on predsjednik, pa ovi Ameri su gluplji narod od nas!
Koliko god su Rusi krivi za izbjeglice toliko su i njeni. Sta ces ti tom napacenom narodu, pokrij se po usima i ne pojavljuj se. Bolje ti je nadji neko groblje Indijanaca pa se sama na miru iskreno pokaj ili otidji malo do Iraka, tamo lezi pola miliona kostiju nakon vase legitimne vojne intervencije, ili da skocis malo do Palestine, tamo tece med i mlijeko sve pod vasom zastitom.
Ma ona treba otici na groblje da skoci malo u grob, i da ne ustaje vise, vrijeme joj je davno bilo,kao i onom njenom metuzalemu,lik se gubi, ne zna vise sta prica, ovi ameri su gluplji narod od nas, kad biraju te metuzaleme senilne xD.
eno fatihu uči
Biće pravo dobra za Makrona za godinu-dvije, dok sazri
Iskonsko zlo
I ona i njen suprug samo sto nisu umrli, jednom nogom u grobu, a uhvatili se politike i uredzenja. Prepustite mladim
Lijepa gesta. Iz naslova citam da dolazi u posjet Slovackoj i Rumuniji. Mislim da bi ispravnije trebalo da bude DOLAZI U POSJET UKRAJINSKIM IZBJEGLICAMA u Slovackoj i Rumuniji.
Zaboraviće je mužić dok se vrati