Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zarobljeni Izraelci su taoci, a zarobljeni Palestinci su Palestinci… To se desi kad si pod okupacijom 3 generacije
@JamesudinBaaaa A jesi se pitao odakle 6000 Palestinca u zatvorima, odakle Izraelcima palestinska djeca i žene u zatvorima. To ti je normalno jel da?
Djecoubilacki Izrael, Free Palestine 🇸🇩
zastava Palestine je 🇵🇸
Bravo za g.Bajdena
preuzela ih tajna sluzba nema vise da pricaju istinu vec sad ce morati lagati sta im se kaze
@JamesudinBaaaa Jako si pametan svaka cast, vjerovatno si kao mali dojio tatu umjesto mamu.
Zasto ne kazete da su tih 39 Palestinaca zene i djeca, ni jedan muskarac?
Izrael je oslobodio samo djecu od 12-16 godina i zene sto ce sada biti preneseno u cijelom svijetu i svi ce vidjeti te famozne teroriste od 12 godina kojih su puni izraelski zatvori. Zivjela Palestina 🇵🇸
Sve vrijeme i tokom genocida i ubijanja nam govorili da su taoci izraleci. Sada vidimo da su u pitanju stranci. Kako sad to, odkuda tajlandjani i ko ih je predao Hamasu?! Ovdje smrdi do neba..
Izrael pušta iz zatvora žene i djecu.. Teroristička država. Jadno da postoji tako jadna država koja zatvara žene i djecu..
Grupa od 39 palestinskih žena i djece prebačena je iz dva izraelska zatvora u zatvor na Zapadnoj obali prije puštanja na slobodu. Al Jazeera.
I odkuda 13 takozvanih taoca su tajlandjani? I odkuda su vecina stranci?! Kome vise nije jasno da je ovo sve podvala, da je Izrael sve isplanirao , namamio strance na granici sa Gazom i predao ih u dogovoru sa Hamasom. Omladina koja je bila na festivalu je obecana da ce biti u Tel Avivu i onda ih odveli ispred Gaze
Cionisti drze 7000 palestinskih taoca , odu na zapadnu obalu i sa ulice pokupe 100 djece I odvedu bez ikakvih razloga ili prava na odbranu. I onda bolesni i licjemerni zapad naziva tu palestinsku djecu zatvorenicima a jevrejsku taocima.
Čekaj, znači Hamas je imao pravo da napadne Izrael, kako bi inače oslobodio žene i djecu iz izraelskih zatvora? Ja sam zbunjen, ko je ovdje terorista
Pa po Internacionalnom pravu imaju pravo da se brane od okupatorske vojske. Kao naprimjer i Ukrajina ma da puno rusofila ovdje misle da nemaju pravo da samoodbranu. Ehh sada što je to Izrael okrenuo i oni imaju pravo da se brane a ustvari okupatori.
Sta to palestinci nisu taoci? mamu vam
Klix nemoj namjerno istinu islriviti! Taoci su Palestinci jer je ovo Palestinska zemlja! Hamas je uhapsio ilegalne doseljenike na svojoj zemlji!!!
Gdje je građanin Finci ?Nema ni Jevrejske zajednice da se ogradi od GENOCIDA koji provode njihova braća po vjeri. SRAMOTA kada su vas njemci ubijali u Il svj. Bošnjaci su branili i spašavali,sada ne smijete od vašeg MOSSADA ni progoviriti, ili to niti želite ??? Stići će vas opet teška vremena,ali niko vam više neće htjeti pružiti ruku spasa,jer ste danas odbili pružiti palestinskoj djeci. Haram vam bilo , vama i vašim potomcima.
Kakvog genocida kad Munira i Emir koji je prezivio genocid i direktor je memorijalnog centra u Srebrenici tvrde da nije genocid i da Izrael ima pravo na odbranu jer je Hamas prvi poceo
Nigdje još nije potvrdjeno da je Izrael pustio svoje taoce (Palestince)