Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašan poraz ljevice ali baš ih sahraniše na izborima a i kako neće s obzirom na elitističku politiku i brigu samo za ekstremno bogate.
Izlaznost u EU 16.6 % ! I to se zove izbori.
nebitni su izbori nek su kasahablije izašle danas na koridu ....
rat koji se sprema će to sve poravnati. Ljevica ce nestati s pozornice.
U tom poravnavanju prva bi mogla nestati desničarska NDH.
Slažem se. Zajedno s njom i Austrougarska i Carska Rusija
Zasto Sarajevo brinu izbori za EU parlament? Oni s tim nemaju nikakve veze
Nebitno je ko ce biti vecina u EP. Odluke se donose jednoglasno, a toga u EU nikada nece biti. Orban godinama opstruira bilo kakvu odluku EU koja se njemu ne dopada. Tako ce i sada biti. Dovoljna je samo jedna drzava sa ljevicarskom vecinom i desnicari mogu da sviraju i da placu.
Ljevica doživjela katastrofalan poraz. U Njemačkoj CDU i Zeleni nikad manje glasova. AfD nikad jači. Danke Mutti. U Francuskoj isto. U takozvanim "malim" državama ljevica potop. Došlo na naplatu nametanje ideologije
Niko nema razloga da se raduje. Politiku EU krojit će rezultati rata u Ukrajini bez obzira ko je većina. Neće se ići daleko od NATO puta jer EU članice su i NATO članice.
Omladina bježi iz Bosne radi desničara u EU, a oni ih dočekaše i u EU. Malo je još ostalo lijepog mjesta za život u civilizaciji. Povratak majci prirodi je jedini spas.
potpisujem
Pobjeda desnicara znaci katastrofu za EU, ali sredili su desnicari dolazak migranata i posao odradjen za njih.
Znaci Rusi ce da napreduju
⚡️⚡️ Azov ⚡️⚡️ Slava Ukraini !!
Slava magarcima
radikalska zastava visoko se vijori .
ekstreni desnicari 70 mandata.
Bice ..vracam se majci u Bosnu..
Stvar je u tome da je tzv ljevica obrisana.