Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sudbina ga na put poslala.
Ja te volim al šta mogu
Avionu slomit cu ti krila
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidno nasikiran
Sta su trojkasi uradili u zadnja 3 mjeseca: Dali su Dodiku ministarstvo finansija, Dali Dodiku direktora uprave za indirektno oporezivanje, povecali koeficijent raspodjele budzeta sa 33% na 35% u korist RSa, izvoze bosnjacko oruzje iz Bihaca cime narusavaju vojni balans na stetu bosnjaka, Covicu ce dati izborni zakon... nastavite niz
Nista ja njima ne verujem....i kako dokazati da je prigozin mrtav...ko moze otici u rusiju i biti deo istraznog tima. A i zabole me za njih iskreno..
I ti češ kepecu biti hrana za crve
Botoksirani lakake majmun
Sve je moguće da je bio u avionu,ali da se ne pojavi sprzen Prgozin...
Boze, tako je tuzan i utucen…
PUTIN JE PSIHOPATA PRAVA
I konj je dobar pa ga svi jasu 🥱
bio je talentovan biznismen, ali nije imao krila.
Apsurdi. Nazovu paravojnu organizaciju wagner po omiljenom hitlerovom kompozitoru, i vele da se bore protiv nacizma. Osim toga, napadnu međunarodno priznatu državu Ukrajinu, uništavaju civilne objekte i cijele gradove i sela do temelja, ubijaju, etnički čiste, protjeruju i lažu na vagone. Na nekoga me ti rusi jako podsjećaju.
Na osmanlije
Putim im licno davao Rusko ordenje. A znao je pogotovo za Utkina da je prepun nacistickih tetovaza i da je sam sebi dao nadimak Wagner jer je idealizirao nacizam i hitlera do te mjere. Al sad kao nisu oni od te price a nema vecih nacista od Ruske vlasti.
Sta ste vi mislili da ce zavrsiti drugacije ? , pa udario je na najbogatijeg cojeka na svijetu i elon musk je to rekao , plus sto je vrhovni komadant 2 najace vojske na svijetu. E to pustice ga uz par samara i reci e nemoj da mi puckaraas oko moskve sa tim pedardama , a ovaj ukazao na citavu slabost istihs sa kolonom placenika prosao i dosao a ameri jedva docekali .
Ko je sljedeci znal se šta 😅
Putin mu nikad ne bi zlo pomislio 🤣🤣
Komsic i Becirovic isto lete Vladimire
U borbi protiv nacizma🤔🤔🤔 Eh ko su sad nacisti...??? Pa nema vecih nacista od vas ..!!!
Kum IV