Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije od Šešelja keva, znam da je pred izbore imao Trumpa na majci
Jarani da je objektivno naslov bi bio, Trump na sudu oslobođen tužbe za silovanje! To je tužba za koju je uhapšen. Ništa od silovanja prije 30,40 god, dobio samo novčanu. Imaš predsjednika koji je u sred bijele kuće tjero asisitenticu da mu flauta, fol heroj demokratije. A ovog hapse zbog porno glumica. Previše ofirno jarani.
Ma bode njega k. 🤣
Prednosti demencije.
Znaš ti znaš :) Koji lik
Ovaj laže više od Vučića, ako je moguće
Govno obicno Gumena Patka ..
Samo ti plati , sjetit ćeš se , 😅😅😅
rade sve da mu dohakaju .. samo da ga spriječe da bude na čelu države opet
A čovječe koliko su se okomili na njega... Znači da će opet biti predsjednik, dok ga nikako ne mogu zaustaviti. Od senilnog je bolje u svakom slučaju, ali tanak je to napredak...
Evo ga ko Clinton: "I did not have sexual relations with that woman" hahahahahahaha samo drugačije upakovano.
, bio je mrak...
Trumpu je Melisa savjetnica amnezija je cudo od bolesti.
Ovo drustvo je Sda razorila. Sda je uzrokovala masovni i organizovani kriminal koji je bio sticen pred pravosudjem argumentacijom: Ne diraj Bosnjacke politicare! Moramo razbiti ovu zabludu, taj sihir! Sda se krije iza vjere i nacije i patriotizma. Jedino Dino tj.trojka plus, uz pomoc Amerikanaca moze promijeniti ovo stanje. Moramo se ujediniti protiv sda kriminala. Pa pogledaj sta vozaju, sta oblace, gdje ljetuju, kako se na Bjelasnici sile, gdje djecu skoluju, da se zene i udaju jedni drugima.
dino je odron od covjeka a vrijeme ce pokazazi da ce nanijeti vise stete po BiH nego sam rat devedesetih..
Ne lazi. Dobro ja analiziram i vidim a sda sam branio jace nego ti. Dino je ponos nas. Nemas pojma sta je sda uradila svom narodu koji je agresiju i genocid dozivio. U ratu trgovali a nakon rata pljackali. Samo Dino ima snage i lidersku moc. Ne razumijem zasto ga ne volite. Ako je zbog licnog interesa koji imate od sda onda ce te sutra i oca svog zrtvovati zarad interesa.
Cvijanovicka je isto bila na njegovoj inauguraciji..a bugumi i u Mile zena...haha
Lažov, egocentrik, mediokritet i glupan štaviše, rasista, najgora sorta koju je Amerika mogla izroditi, Putlerova pudlica, on i cijela ta poremećena GOP svita oko njega, čast izuzecima.