Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
V,j,E,St i. c,,,a
stvarno mi nije jasno kako i zasto je kod njih pitanje abortusa tako bitna tema? ok da ljudi imaju misljenje za ili protiv, ali da im to bude bitno za izbor predsjednika ispred ekonomije, svjetske politike, unutrasnjih problema, to stvarno ne kontam
To što si nabrojao nije relevantno za Izbor Predsjednika jer to je nadležnost drugih prije svega AIPAC-a tako da se predsjednici obično bave LGBTQ pravima, abortusima, odvozu smeća i još po nekim nebitnim stvarima mada su nekome bitne ali su ovi oslobodjeni toga! Ne misliš valjda da će Kamala odlučivati o lovi, ratovima ili bilo čime gdje se vrti puno para!?
Čuj "Put do pobjede". Hahahahahaha Nedaj nam Bože da ova pobijedi. Pa jeli vi novinari vidite kakav je svijet postao pod Bidenom u samo 4 godine! Ova ako pobijedi onda će biti ratovi gdje god se okreneš! Ovi radikalni ljevičari su zlo ove planete.
Sećam se kada je Bajden ubio iranskog generala i doveo svet na ivicu svetskog rata i sećam se kako je Bajden preselio ambasadu u Jerusalim. OH oh čekaj. da li je to bio biden ili neki narandžasti ludak?
Mi, Bošnje, smo za Kemalu. Neko mi reče da su njeni porijeklom iz Kakanja.
Sjedi jedan. Kaknja.
Ako ne uradi nista da obuzda Izrael, izgubila je izbore. Muslimani i Latino zajednica ce prevagnuti jer po tome vrijednuju svoj status u SAD.
Boli latinose briga za Izrael, jedino je muslimanima Izrael trn u oku, a alternativa je dala svoje misljenje u vezi rata