Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da mi je vidjeti državu koja smije privesti Putka.
Turska. Kao sto smiju oboriti ruski Su-24
Srbi opet plaču i čupaju kosu.
Jedini ko treba da bude uhapsen je najveca fukara i probisvijet ubica djece je ono krme natanjahu, naravno i vođa hamasa. Ali licemjerni zapad cuti, pa i kokosi da onako ubijaju mozda bi oni zeleni vegetsrijanci bunu napravili!!!
Amerika je pokusala prevrat 2015 godine a PUtin je dojavio Erdoganu zna Erdogan to i zato nije uspjelo, znamo i da su oni pousali ponovo da sruse Erdogana podrzavavjuaci nekog kilidiarogluja a rusija podrzala erdogana, jacanje odnosa Turske i Rusije kao i Irana i Rusije ide nama u prilog ako nista Ameri ce biti pritisnuti da ne odrzavaju bosnu podjeljenu kako su do sada zeljeli dabude, jer mozemo se oknureit ka istoku
Koji od dvojnika ce doc?
Kad nije djecoubica Natanjahu što bi Putin bio uhapšen.