Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U pet deka su
Sto je najjace u ovom slucaju srbi brane Erdogana a bosnjaci ga napadaju. Nek se i ovo desilo🤣
Bošnjaci i Srbi braća ❤️
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Imamo li mi ikakve korisiti od Bakirovog kumstva sa Erdoganom ili to samo služi za skupljanje dodatnih glasova?
Jbt Mile lopov i neznalica, ali bar nesto sredi svojima, završi, baja u svom selu, ovaj nas...
U alternativnom univerzumu, Erdoğan zamolio Putina da nas pripazi u čitavoj BiH i da ne poskupljuje cijenu gasa i objasnio mu ko mu je kum i da bez toga nemaju sta vise pričati...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ispušićete obojica, samo polahko! Do prije nekoliko mjeseci bi mi bilo žao, sada nije ni mrvicu. Saveznici agresorima su takođe agresori.
A juče su si avione rušili, WTF?
Tako ti je kad se braca sretnu,zac10 min rijese svijetska pitanja
Vidis sad dileme. Ako si za Erdogana i Turskom zastavom mases...kao da si za Putina i proruse...Ako si za Putina onda si za Erdogana i proturski..nazovi kako hoces. Nemamo mi pojma kolko se oni vole...a mi fol navijamo za ove il za one. Da smo pametni o sebi se zamislit...pa da nas mole za saradnju.
S obzirim da je kod Rusa loša situacija na bojnom polju i da praktično imamo pat poziciju,Erdogan će brzo okrenuti leđa Vladimiru. Ukrajina je dobro naoružana,zapad im daje informacije čim poleti ruski avion, tako da je kontranapad realnost i to vrlo brzo
@gooUser1646459646 Ma da, razbice ih Ukrajinci 😂😂😂😂
Neka je Bosni Evropa pomogla....hvala im
rat je umjetnost unistavanja covjecanstva,a politika umjetnost zamajavanja M.Ghandi
Zvećarka i lisica...Pokušavaju stvoriti novu geo-stratešku " oblast " i saradnju...
Svijet se jasno polalizira pred konačni obračun.
bosnjo u sarajevu uz podrsku dize pored turciske i rusku zastavu
Šta ti je politika erdogan prodaje ukrajini bespilotne letjelice da ubijaju ruse. putin erdoganu prodaje žito pšenicu i naftu a sirotinja gine na obadvije strane.
Pričaju kako mogu bosni bolje pomoći
Cijeli islamski "svijet"mudro varaka trenutni vrli svijet,samo ,bosnjo jos uvjek,Francu Ferdinandu cuva srce,Sarajevsko!!!
E na ovom članku SDA botovi ne smiju živi da se jave. Nema Johny365, nema Refkinoggovneta, nema BiHxNATOxEU, nema šifre, nema Kamenjarskog, nema Diplomatica itd itd. Gdje ste jadnici i prodane duše. Stiglo naređenje da ovaj članak ne smijete komentarisati.
Nargillaši na aparatima.