Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mobilizuj ove iz manjeg entiteta oni jedva cekaju da poginu za tebe
Ćelavi hibridni kepec.
Lažni Car Putin Mali
On ima stotine milijardi na kontu. Uglavnom ga sirotinja proziva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vama vjerovati kao i orlovima. Toliko
Đava te odnia ružna.
boje se velikog brata Kine ... a Kina je Rusiju vec davno pustila nizvodu ... kaj klicku u WC solji ...
Rusija je u posjedu tehnicki najnaprednijeg nuklearnog oruzja za koje Zapad za sada nema odgovor.I ista prijeti njime.Naravno da je vrijeme za mir.
Hahahahha ja budale!
Kako se prica promjeni kad Uncle Sam uplovi u crno more s nuklearnom podmornicom.
Dovoljna je samo jedna riječ -UBICO-
Logicno da neces. Bacis nuklearku u Ukrajinu, bacio si je sebi pred kucu. Da je bacis na Kijev, zbog vjetra u toj regiji radioaktivni oblak bi ti za 3 dana bio iznad Moskve. 10 godina kasnije djeca bi ti imala po 6 prstiju na 4 ruke. Geografija i majka priroda se ne mogu pobijedit.
buducnost je na istoku jer tamo izlazi sunce
Ovo je vjerovatno najveća blamaža u istoriji... Započeli rat s ciljem zauzimanja Kijeva za 3 dana, a onda u 11. mjesecu rata gube strateške bombardere na aerodromu 200 km od Moskve. Ali, naravno, sve ide po planu u "specijalnoj vojnoj operaciji".
gooUser1669800767 Ko se to naljutio... 😂 Baš me zanima kako laže "tursko pseto". Eh da, za putinoljupce važi neka druga istina, pa se tako Rusi bore protiv prljavih bombi, gay brigada i genetski modificiranih šišmiša iz tajnih bio laboratorija...Super ste vi meni, vrlo zabavni.
putko ljudino, koliko si se osramotio dosad, cudilo bi me da uopste imas nuklearno oruzje xD
Na sve njegove izjave treba udariti inverter…
Što on to nama govori, zašto ne kaže to svom zamjeniku Medvedovu. Njegov jaran je dosad najmanje tri atomaska rata napravio.
tako je laki
Nisi poludio a toliki narod u smrt otjerao i ubio, matere ti se svoje najjebo.