Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sjetite se ovoga kad vucic krene pricati kako postuje Bosnu i Bošnjake!!
putinov dvojnik nije usaglasen sa ostalim dvojnicima oko davanja izjava, nista strasno
Sve je krenulo kako je Mile ukrao ikonu iz Ukraine i poklonio u Rusiju
Koji je ovo Putin???
Rusi su toliko p'jana bagra da će ukoliko odluče aktivirat' nuklearku prvo sami sebe raznijet'!
Umjesto da vam ukrajinci budu najbolje komšije, sami ste od njih stvorili neprijateljski narod uz granicu min 100 sl god. Preko 17 mil km2 vam bilo malo, želite neku dubinu a slijedi vam klin. I reče čovijek da poštuje ukrajinsku kulturu a sve su to granatama rušili do temelja. Barbarskom silom o kulturi bi zborio.
zvuci 'ko ono "vas niko nesmije da bije, sem nase i vase milicije"
KGB-ovska 3,14zda, kada nije prosla sila, pokusava hinjskim uvlacenjem. Do juce je govorio da taj narod ne postoji. Izgleda da je trebalo izginuti 60,000 Rusa, da vidimo, da se Rusima (velikim i malim), postovanje, samo batinama utjeruje. Ko hoce da prica floskule, o nekoj ruskoj empatiji, neka se zadrzi na literaturi i svijetu fikcije. U RL, dok su im ovakve elite, jedino batina...
Demencija je došla po svoje.
Rusko-srpska matrica. Slusamo mi to o postovanju i kulturi vec najmanje 35 godina.
Hahahaha zato ste im kulturno jébali mäter.
Jednog dana kad pozove sve ruse da napuste neki grad ili regiju...
malo prpa napreduju pa ih sad malo poštuješ
Vidi se da mu je Dodik savjetnik kojeg opet savjetuje Izetbegovic a njega opet savjetuje Novalic i onda se dese ove ne normalne izjave..Hvala Bogu rijesi smo se mi nasih budala.
Ebo je majku koga vi poštujete.
Pa Putko, je li sada Ukrajina istorija greška ili nije?
Samo oslobadjaj i goni agresora preko brda.Raspada se rujan na 10 novih Drzava.