Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puhahahahahaahahaa pa covjece on se sali zar ne?
Fabrika laži šljaka 24h dnevno. Ovaj više ni sam ne vjeruje u ono što govori
Je li ovo neki loši prijevod ili je stvarno rekao?
uglanjcan prevod
haha pa napao si i zauzeo Zaporožje elektranu iz koje svako malo čadi neki zabrinjavajući dim, a o civilima da ne govorim. Ogledalce ogledalce
Podsjeća me na komšije koji vole da nose šubare i kako su se bunili kad ih je u Hrvatskoj uhvatila ona poznata vremenska nepogoda u Krajini.
Reče čovjek koji je napao susjednu suverenu državu svim raspoloživim sredstvima DBS
Čudi me da Ukrajinci sad dok su na ruskoj teritoriji ne izazivaju požare da dodatno raspamete Putina, a ima šta goriti danima.
To Putko kaže??? Iste fore kao kod nekih ovamo na Balkanu.
Ovaj je fakat senilan
Sreca pa ti ne ubijas civile i na gadjas civilnu infrastrukturu . Još samo čitaoci informira vjeruju da ti usporava specijalnu operaciju da zasitits civile a u Bahmutu ni jedna kuća nije ostala citava
Ovaj gori od Dodika, skoro.
Ja mislim da se kepetsinho sam sebi smije
Lik fakat u nekom paralelnom svemiru zivi
Na kraju će se Rusi riješiti Putina iz istog razloga kao Srbi Miloševića; ne zato što je počinjao ratove nego zato što se u njima sramotio.
Kakvom ba mirnom rješenju dok ne napustite i Krim i svaki pedalj ukrajinske zemlje. Putin ima demmenzziu. 100% kancer.
Hahahahahhahahahahahahahahaha
Pa ovaj sam radi ovo Ukrajincima dvije godine i sad ko fol on prica o nekim napadima