Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nato se opasno zajebava sa ovim jadnim državama iz bivšeg SSSR.Pitanje je ako Rusi krenu u vojno rješavanje problema gdje će se zaustaviti!
Verovatno tamo gde su se zaustavili ruski tenkovi u Pristini . A jelde znas gde su ruski tenkovi u Pristini .
Puna podrska rusima. Za razliku od s*ba, mirno i gospodski su dozvolili raspad sssr-a. Zauzvrat su dobili maltretiranje rusa po svim republikama, sankcije i nato na granicama. Bili su fer i nisu ovo zasluzili. Vrijeme je da preuzmu ukr i bjelorusiju a da njihova manjina pocne pravit frku po baltickim drzavama.
Ma kakve crne posljedice? Rusija je izlevatila Ukrajinu i uzela joj nuklearno oružje a potpisali neki fol papir kao priznaju njenu suverenost i teritorijalni integritet - a čim je oružje prešlo u njihove rukice - vojska odmah uletila u Ukrajinu. Takav scenario ne mogu ostvariti niti u Finskoj niti u Švedskoj a ponajmanje u Norveškoj. Tamo nema Slavena - a gdje nema međeda nema ni problema.
Dragi novinari, Zapad se piše velikim slovom u ovom kontekstu
Srbija ce da do proleca instalira PVO Sisteme uz granicu sa bosnom tako da ce sarajevski aerodrom biti pokriven i u slucaju ratnih desavanja nijeda avion nece moci da sleti.... I sta mislite o ovome i kakav je osjecaj...... E to sto bi ste vi zeleli uraditi srpskim raketama zamerate putinu.....
Stavi rakete sebi u dnevni boravak.
Srbija ce da do proleca instalira PVO Sisteme uz granicu sa bosnom tako da ce sarajevski aerodrom biti pokriven i u slucaju ratnih desavanja nijeda avion nece moci da sleti.... I sta mislite o ovome i kakav je osjecaj...... E to sto bi ste vi zeleli uraditi srpskim raketama zamerate putinu.....
A sta mislis o PVO iz nepostojece republike srpske krajine i Drzave Kosovo . Jesu vas Rusi dobro nacuturili a priseti se malo i Milosrdnog Andjela . Mogao bi opet doleteti .
Identolog- bato, retardiran si. Amerika ugrozava svjetski mir: ne pravi rusija baze u meksiku, kanadi ili kubi. Da to radi, svi bi bili protiv rusa. Sto se zapada tice, nazalost pukli su. Pogledaj uvoz 3svjetskog olosa, promociju lgbt i sve je jasno. Nitko normalan ne moze biti za to.
Pokrice se Putko usima i ima da suti
Ma hebite se tamo, prvo ti prijetis malim, a onda kad se pojavi veliki cvilis. Ma heb se i ti i urceva rusija
Kako trenutno nema Trumpa, mjesto ljubimca frustriranih maloljetnih desničara iz balkanskih zabiti suvereno je preuzeo Putin. Drhte od sladostrašća pri pomisli na vojnu silu i vizionarstvo velikog vođe, koji se suprotstavlja mrskom Zapadu (kojeg mrze, jer se osjećaju inferiorno)
Za one koje tvrde tipa Ukrajina, Bosna mogu biti neutralni, Švicarska itd gluposti, jah eto cijeli svijet jedva čeka da imamo STANDARD DA NAM ZAVIDE i u slučaju Rata da mi gledamo kako drugi ginu a mi se smijemo, umjesto da ginu budale po brdovitom balkanu i ukrajini. Jel Vi stvarno mislite da se mogu dvije, tri Švicarske pojaviti, nije ni čudo da vjerujete u Čiku sa Irvasima!!!
Razmislite, zar nije bolje i Zapadu i Rusiji ako već moraju ratovati da ratuju po Brdovitom Balkanu i Ukrajini a ne da ratuju po Beču, Parizu, Moskvi, Londonu, KVIKLI SENO!!!
Problem je što je Putin prošao sve, vlast, pare, žene, vladanje a sada je cilj apsolutna moć gdje se svaki vladar izgubi. Vrijeme je za novog lidera Rusije
U pravu je čovjek. Amerika mu uvodi sankcije jer pravi plinovod do Njemačke nekih 12.000 kilometara od Amerike? Od pada Sovjetskog saveza NATO se širi na istok i on treba kao da to mirno gleda?
Putin uredno odvalio Krim, potpiruje pobunu u Donbasu, lično napisao članak o tome da su Ukrajinci u stvari Rusi (zvuči poznato?) i da mogu napredovati samo uz maticu Rusiju, dovukao ogromne snage na granicu... I ko je kriv za krizu? NATO i Zapad, naravno.
Ukrajinci i jesu rusi. Ukrajinac otprilike znaci 'granicar'. Kompletan krim i crnomorsko primorje kolonizirali su rusi iz rusije. Ona prva rusija nastala je u kijevu. Etnicko ime za'ukrajince' je malorusi. I onda ti neki biser kaze 'neeeee, to nisu rusi'. Lol
gooUser1638002057 A da možda ipak neko upita tih pedestak miliona ljudi šta su i u kakvoj državi žele da žive? Ili treba da im to određuje Putin i komentatori sa klixa?
20 godina na vlasti u Rusiji. Spremi reformu ustava koja bi mu omogucila jos 2 mandata. Za mene je on odavno najobicniji DIKTATOR i nista vise.