Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dabar voli da glođe
Nista slagao nije
A, drug Putin, konto` sam te pitat, a zar vasa visost ne koristi NAFTU KAO ORUZJE. Bas si mi bistar ko` potok
Putine, ljepoto, nit ces ti docekat da neka tvoja valuta bude svjetska, niti ces docekati da imas svoj SWIFT. Apsolutno si u pravo da BRICS ima potencijal, ali i Bosna, bolan ima potencijal. I ja sam bio potencijal, kad sam bio mlad i zgodan:-).
Samo da hoce pobjediti onu marinetu .onog. Zelenskog.
Evo i ovo je SDA bia bot, sami se odaju.
@...157: U sve i jednim kometaru imas SDA, SDA, SDA. Nebitno sta pise. Ali je tvoj kometar SDA, SDA, SDA.
njemacka ekonomija propada/ Šojić
A sta bi ti ti da Rublju koristis ko oruzje.
A da održiš fer i poštene izbore?
A gdje su to izbori fer i pošteni reci nam
Mudra glavo, svaka ti čast! Uvijek kažem, a i sad ću (kao Bošnjak): kamo sreće da znamo, pa da ti se prepustimo u pravedne ruke, da konačno ova naša državica, kakva god da je, zasja pravim sjajem. Živio car Putin, živjela Rusija!
Hahahaha
Evo ovo je taj SDA BIA bot.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)