Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wagner napreduje bolje u Rusiji nego u Ukrajini 😀
Specijalna vojna operacija. Ne znaju Srbi još koga treba podržati😀
Putko, di si tu si, rusi ce te sami skinuti
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ruska vojska, druga najjača vojna sila u Rusiji 😂😂
Vraćaj Mile ordenje, neće ovo na dobro izaći😀
Putler proglasio protu TERORISTICKU operaciju :) DOKAZAO da su rusi TERORISTI kao i braca im Posrbice - a SVI smo to znalo ODAVNO :) sada i na papiru ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje se može naći i ko pjeva pjesmu GO EAST. Znam za PS Boys i Go West. Za susjede želje, čestitke i pozdravi.
Ne daj se Vlademire
Putko pomiri se s tim da si ćuna
WoohoooHOOOOOOO! Nadam se da ce se pridruziti svi gradjani Rusije. Sumnjam ali eto. Imam par prijatelja y Moskvi. Mito, korupcija, Ivot u 20tom stoljecu, nemogucnost da kazes to sto mislis, nikakve slobode itd itd. Rusika bi mogla biti nevjerojatna zemlja. Sa nekim normalnim predsjednikom, male vise empatije i normalnijim gradjanaskim drustvom.
Hoces rat, imas ga na kucnom pragu.
Prno si u čabar😂😂😂
Milorad na aparatima
Čitava srbija na aparatima uključujući i šumsku 😂😂😂😂
Ne bi se ja za*ebavao i smijao nego bih se dobro zabrinuo i pokusao pregovarati. Ako “stisnu” Putina i ne bude izlaza vidjet cemo onda izlazak novog sunca u obliku atomskih bombi. Jer bit ce ako ginem ja nek ide sve u pm.
Šta Dodo priča, hoće li prodati ordenje i ikonu tražiti da vrati ukrajincima, hahaha ja cirkusa, ovo ko scenarijo za kakav film
Bježi ako imaš gdje, na.j.e o si
Hoćeš rat? Eto ti rat!
Hoćeš rat? Eto ti rat!
Hoćeš rat? Eto ti rat!
E nikako da se Dodicku posreci, bio spremio odcjepljenje, ali Rusija zarati sa Ukrajinom, odlikovo Putlera, ali izgleda ide na smetljiste istorije, sve pogresne procjene njega i njegovih sljedbenika, kad se podignu optuznice protiv njega nece moci ni u Rusiju da se skloni