Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Allah je najveci ! Masallah !
ne kontaš poentu njegove geste.
Na ovu foru će nasjesti još 10.000 onih koji nemaju sreće u razmišljanju.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije ga ljubio sigurno zato sto je vjernik niti jer postuje Islam, nego zato sto ima 25 miliona muslimana u Rusiji i ne zeli nemire u drzavi. Cista politika. Ali, da su pametniji ovi zapadnjaci pa stali na stranu zrtve u Palestini, ne bi ni oni imali probleme sa muslimanima. Umjesto toga zbog naroda od 10 miliona, zamjerili se cetvrtini zemaljske kugle. Na to se mogu ugledati na Putina.
Kojih 25 miliona muslimana u Rusiji? 13 miliona je sluzbeno otkud tebi 25?
Problem je što ni muslimani (islamske zemlje) nisu stali na stranu žrtava u Palestini. Palestinu podržavaju samo oni koji kontriraju zapadu, a i podržavaju je na takav besmislen način da je samo još više ukopavaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
On ga ljubi a ne mora a po europi ga pale a nemoraju da ga pale
Kada se daje podrška Palestini ne daje se radi toga što su oni većinski muslimani već se daje podrška humanosti! Tamo je napadnuto Čovječanstvo i to je borba dobra i zla a podrška palestinskom Narodu znači da si na strani dobra i svaka daljnja diskusija vodi u politiku i širenje toga zla dok ne dodje svakome u njegov dom!
Odlicno si sve rekao, onako ukratko...
Zato se Dodo okrenuo amerikancima
Svaka cast covjek i po....
Hocel i Dodik isto uradit sad?
Merhaba, asker!
Nista dok se ne osunneti.
Svugde u svetu pravoslavci i muslimani drže se zajedno i u izuzetnom dobrim odnosima jedino na nesretnom Balkanu promašeno sve
Okrenemo se zapadu. Zapad ne ljubi, zapad pali... Boze sačuvaj...
jos dva poljupca i nesic navija za rbih
Nema dalje. Klix promoviše samo ljubav))))
Veliki portal))))
30god SDA vladavine. Nas je gadno indoktrinirao
koja ubleha.
SDA-ovci u ekstazi
Pročitajte u Kur'anu piše. A prijatelje u drugoj vjeri naći ćete u hriščanima jer oni imaju monahe kod kojih se na pomen Boga istinu vidi suza u oku.
sigurno nije mislio na putina