Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čačkaju Ameri mečku. Nema šta, treba imse odati priznanje za hrabrost. Čačkat Ruse, moraš imati muda do poda. Ili su hrabri ili ludi, nema treće opcije :)
Hi hi izgleda da je nato pruzio sape vise nego sto treba i Rusija povlaci crvenu liniju zao mi jedino onog glupog ukrainskog naroda sto ce stradati radi tudjih interesa
Ovaj rijetko govori za razliku od zapadnih pasa, ali kad kaže....
Jadna Ukraina ako se preko njihovih ledja budu lomili interesi NATO-a i Rusije.
Dok izmjere ciji je veci, povuci ce se polako i nikom nista. Ko i obicno.
Pa i ne morate bas mirno gledati, mozete se vi nekad i pomjeriti
Znači biće Ukrajina uskoro ruska pokrajina. 😍
Neće se amerika okaniti dok sa rusijom zaguzva iako je krupan zalogaj
Unose vam se u facu jer znaju da ste pick e. Znaju da samo lajete I udarate na slabije a kad dodje neko jaci od vas onda mjaučete. Ako ste sila kakvom vas volje predstavljati zasto se ne kurcit e Americi? Jado mali
Zgazit ce vas NATO
A kad su Rusi dosli u Kubu,to nije bio problem?Ni preblizu Americi?Steta sto je Hitler napao Rusiju,pa ste tek tada izasli iz fasistickog saveza sa Njemackom.Fasisti ste po odredjenju,a antifasisti silom prilika.
A mozda je Rusija toliko losa zemlja, narocito kada je u pitanju vanjska politika, da niko ne zeli biti ni blizu nje. Nije mi jasno da se neko moze staviti na stranu Rusije po ovom pitanju. Samo bez komentara ”Amerika je ista” jer nisam trvdio suprotno.
Ovo sav vec napisao pa evo kopi paste.Ja sam uvjek bio za Amere za vrijeme komunizma,da bi poslije 90 tih bio malo manje dok nisam saznao sta rade po svijetu.E onda dolazi Ukrajinska kriza kad sam postao zestoki kriticar SAD i Zapada a zestoki poklonik Putina,koji me do tad nije puno interesovo.Ameri ce uvjek ratovati do posljedne budale ,kao sto ih ima i na ovom forumu.
Let's go Brandon
ma da hoce vis zaratit da vidimo ko je ludji
Ovaj Putin tek sad progledao ili se pravi lud ? Nato je već godinama pred njegovim vratima
Samo tri NATO zemlje granice sa Rusijom. Letonija, Litvanija i Estonija. Pretjerujes.
Neka rusi vrate krim ukrajini a neka se ameri i ostali povuku gdje su i prije bili i rijesene tenzije krim je uzrok svih problema