Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rusija ima nepregledni zalihe energije, komsija kinez sa najpotentnijom svjetskom ekonomijom u hronicnom nedostatku istih. Sta mislite da ce se desiti kad milijarda kineza krene?
Jakezem kad putin ode da ce se rusija raspast iznutra, ameri ce je pojest. Nebitno koliko možes biti jak kad postoje domaci izdajnici, koji bi mater prodali za pare. Amerika vec odavno ne ratuje prsa u prsa. Pa kad bi u rusiji krenuo gradjanski rat, amerika bi imala neogranicenommnogo musterija za svoja oruzja.
Like ako ste za raspad rusije hahaha
Steta sto se niste raspali. Sad ne bi bravili probleme drugim drzavama nego bi se o sebi zabavili. To vam nakon ovog odnosa prema BiH od srca zelim.
Vi ste dozivljeli doktrinu šoka '90-tih. Isto kao i Jugoslavija. Ti kad odes, ne pise se Rusiji dobro. A i nije vam dobro ni s tobom, jer puno siromasnih imate. Samo veliki gradovi tipa: Moskve, Lenjingrada, Socija, itd lijepo zive. Ovo ostalo je sto bi Dino Merlin reko kokuzi ili na italijanskom kokuzare.
Bolje da Kinezi preuzmu Rusiju nego neki religiozni fanatici bilo koje sorte i nesorte.
Ne počinji rat u zimu u ruskim predjelima, znaš kako ce se završiti.
Gubi se Putin, nekada ledeno pragmatičan a sad brljavi 'istorijska Rusija' i sl. ko da mu je Nemanja savjetnik. Ali svejedno narod im je prepatio mnogo za razliku anglo-saksa koji su zauzeli Britaniju genocidom, pa onda Ameriku, u Australiji su nešto mekši bili ... svaka druga statua u Britaniji bivši trgovac robljem. Duvajte ga anglo-saksi.
Inšala.
Americi I Engleskoj je cilj raspad Rusije zato se primiču sa NATO snagama sve bliže I bliže Rusiji. Ne kontaju da će Rusi ići do kraja I pritisnuti dugme. Treba biti mudar I nipošto guzici tražiti čepa. Nipošto slušati onu mahnitu budaletinu Komšića I ulaziti u NATO. To bi od nas moglo napraviti metu za nuklearnu bombu.
glup si na kvadrat. ako se dugme pritisne, nema veze je li sletjela u sa, zg, bg i sl.
U Rusiji i srbiji de facto nacionalne manjine ćine preko 50 posto stanovništva a Kavkaski narodi imaju nekoliko puta veći natalitet od Rusa.
U Rusiji i srbiji de facto nacionalne manjine ćine preko 50 posto stanovništva a Kavkaski narodi imaju nekoliko puta veći natalitet od Rusa.
Mi u Hrvatskoj bez obzira sto pripadamo zapadnoj kulturi, sto smo članica NATO i EU...šro uvodimo euro i ulazimo u Schengen zonu poštujemo i cijenimo veliku i snažnu Rusiju
Nema sta nisu pokušali sa zapada, ali da napadnu Rusiju još nisu stisnuli muda. Znaju kako bi završili kao i njemci.
I mozda je i bolje da se to dogodi ! Svijet bi bio mirniji !
Pa ako si protiv separatizma onda ugasi Dodika. Ne mozes biti do podne vojnik, od podne razbojnik.