Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prosperitetna i jaka porodica s decom, to je Rusija. I onda vidis one geyeve i klovnove po zapadnoj Evropi i Americi i zapitas se ko je pametan i normalan..
Zapad se brine o tim porodicama, a dok u Rusiji porodice jedva čekaju priliku da odu na zapad. Nešto slično kao kod nas, ali sa jačim intenzitetom
Ista ili slična situacija kao i kod nas. Litar mlijeka oko 1,35 KM (52 rublje), karton jaja 7,50 KM.....plaća kao i kod nas od 600,00 do 1.300,00 KM za ogromnu većinu stanovništva. Kvadrat stana (novogradnja) oko 3.000,00 do 4.000,00 KM/m2. Nema tu neke posebne filozofije....iz prazne ne puca....isto kao i kod nas.
Ruska škola-majčica rusija
Na kakve niske grane spade onako nekad jaka država. Koja sramota i koja tuga ostade od silne Rusije.
A čitam amerikanci tvrde da će do 2070 god u svijetu muslimani biti najbrojniji. Piše najbrže rastuća religija.
Ruskinje su previse zauzete u Bordelima; Dubai, Abu Dhabi, Turska, Istocan Evropa kao i Zapadna. Nema se vremena za Radjanje jer je biznis u pitanju. Treba prvo podmiriti Arape i Turke kao i Evropske zemlje. Puno je posla a malo vremena.
Puko tiranin
Najbolje bi bilo da dignete zid kao nekad ;)
Nije problem samo i tome,nego u tome što predviđanja idu da uskoro 30 % stanovništva će biti muslimani, oni znaju koristiti čkapi,a ne ko rusi doveli Soraju da rađa djecu, nemoguće znate i sami
ne zna on za bosansku prangiu
Ogromna i prazna zemlja
Ljudi se trebaju vratiti tradiciji.. A ne imitirati rock zvijezde
Ne mogu svi biti DonSanel, jedan na milion.. I od njeg da te zaboli glava.. Kad krene o gucci torbicama, sampanjcima..
Da nije 'VolimSDA' i 'DonSanel' u kakvoj rodbinskoj relaciji ?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vrati nazad bratsko pleme razasuto po Balkanu, dobit ćeš oko 5-6 miliona. Nije neki dobitak ali bolje išta nego ništa. Barem će oni koji ostanu malo odahnuti i početi normalno živjeti.
Ne perete se zato
Votka baja