Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakodnevno šalje u smrt stotine ruskih mladića a ovoga mu kao žao?
Rusija i Iran bogami imaju dobre odnose. Iranske Šije i arpaski suniti u nikad boljim odnosima. Nisam siguran da je dobra snishodljivost naših političara prema zapadnim ambasadama, a vi sad lupajte minuse koliko hoćete. Bosni treba unutrašnje pomirenje i da se otvorimo i prema istoku i zapadu, tu je šansa, sve ostalo su problemi i kojima prdimo evo 30 godina a postali bi nebitno da narod bolje živi.
Sto posto tacno ali kod nas je ti pro zapadni koji ne rade u svom interesu nego u intersu onih koji su ih strpali u 23%, pa oni ni riejc nisu rekli da su ameri srusili plan iz 1992 gdje je bosnjacima islo 44% BIh na osnovu popisa 1991, svakako se slazem da se treba ovi prozapadni bosnjaci i srbi ignorisati i raditi na pomirenju i boljim odnosima, ovi zapadnaci prave haos kod nas
Ja pričao jednom migrantu kuda ide na truli Zapad i da je istok budućnosti. Samo me sazaljivo pogledao i poklonio mi maramice. Kaže trebaju meni više nego ikom drugom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)