Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne očekujete valjda da prizna da se malo za'ebao.Mora covjek lagati,ako ništa, malo samoga sebe,da mu je lakše..E moj glupi Putko,započeo si krvavi pohod ,bez valjanog razloga...Do jučerašnja braća ratuju međusobno sve zbog tvojih kompleksa,smeće jedno
Na zalost velika Rusija sa ovom brutalnom agresijom je izgubila svaki respekt. Nikada vise nece biti od slobodnog svijeta tretirana isto. Zalosno sta je ruski narod docekao od ovog neodgovornog rukovodstva.
Ma čitav dan ne pišete o Laktaškom i Krivoustom.Nešto su se dva ahbaba ušutila.
Zaprijetio im je nestankom drzave ukoliko se budu usudili da je brane od varvara.
veliki Car kako se nadaju nasi susjedi i zemljaci .... moram samo kazati da je lik Kralj ide do kraja i pored sankcija i treba on aktivirati ove svoje KAMELEONE mileta i dragana douse ovaj drugi je u zelenoj boji i kaze blizi mu bakir ...heheheh ... mile ostaje sam i mora da ce i on mijenjati boju u zelenu ...heheheh a steta
Lice maska, psihopata
U kuci ti rat bio
Svaka cast Putine,naciste treba zauvijek istjerati iz Ukraine,NATO je zlocinacka organizacija novog svjetskog poretka koju treba unistiti.
Putine.Kad ces krepati hebo te pokojni tata
Men' se čini da si samo ti pri kraju! Ne znam, možda me varaju oči!
stisle sankcije
Ma džaba sankcije, naviko je Rus da živi skromno i više od toga, što znamo iz prošlih vremena...a ako očekujete da se Rusi okrenu protiv Putina, to nećete dočekati!
Zatvorio sebi sva vrata, unesrecio narode, njihove porodice, unistio infrastrukturu i ostace upisan kao zlocinac, sve zbog sujete jednog 70 godina starog covjeka koji se nazivio
Evropa a i mi smo uredno snadbjeveni ruskim plinom, a kao postoje neke sankcije. Svašta je ovdje sumnjivo. Licemjerstvo je obuhvatilo čitav svijet. Svi jedno govore a drugo rade. Da se provede anketa na Klixu da podržimo sankcije Rusiji i ostanemo bez grijanja ili da imamo grijanje, svi bi izabrali da ne ostanemo bez grijanja. Samo je interes vječan.
Jesu li i ceceni profesionalni vojnici?
Čuj ,Ali, hvala Bogu,a napada istu vjeru kao i on.Izgleda ovi što spominju Boga najmanje vjeruju u njega i koriste ga u svoje privatne svrhe.
O čemu ovaj zlotvor priča, ruši im gradove i sela, navuklo se granata i čuda godinama pa da se malo ispuca. Zlotvori slijedi ili smrt ili Hag, pa skupa sa Radovanom ludim u ćeliju.