Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin se pretvorio u sopstvenog bota, prica gluposti koje ni pas s maslom ne bi polizao. A prije ce biti da ce Kinezi zamijeniti njega, cim skontaju da su u Rusiji ostvarili sve sto im treba.
Njega ce da zamijeni njegov narod - kao Causeskua
Glas razuma
Rusi su bili naumili Janukovića postaviti.
Hitovi tipa: "specijalna vojna operacija", "Kijev za 3 dana", "pobjedio demokratske izbore", "Navalny se okliznuo na safun"...
Amerika je dala ultimatum Ukrajini pobjedite Rusiju i ulazite u nato ko tu koga zaebava
Putin nije normalan čovjek. Tačka.
Super otmijeni ,birajte i vi katarze kad vam se prohtije
Zelenski će regrutovati sve zivo po principu prvo te vojna policija slomi pa ides u juris
Veoma poznata činjenice sa dokazima, u ratu 1992-1995 najviše dobrovoljaca na strani GTRS je bilo iz Ukrajine.To o svemu govori.A sto mi ne volimo Ruse zbog Srba a mimo svih ostalih muslimana je naš problem.
Dzaba botujes, ruse ne volimo iz milion razloga, zadnji je rezolucija o genocidu u Srebrenici (Ukrajinci su glasali za). Radi mira u mojoj domovini srcem navijam za Ukrajinu koja je napadnuta, a ne jer imam neke simpatije prema njima.
Vazno je biti antifasista, islamski svjet je zaglibio u fasizam,,zbog tog i podrzavaju supremacijske politike jednoumlja. U cjelom svjetu se bude fasisticke ideje pod izgovorom slobode izrazavanja i misljenja. Buducnost je u multikulturi koju jedino zapad promovise, svi ostali nacionalisti,sovinisti ce da prevagnu na fasizam.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Relativno dug period, ovaj izgleda misli da će vječno živjeti i vladati
Ima jako nisko mishljenje o prosjechboj inteligenciji onih kojima su ove baljezgarije upucene.