Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta vise necete bombardovat djecija igralista, nego porodilista? e bas ste heroji.
@Neboiznadzelenskog Al vam Zelenski i Ukrajina komplekse nabijaju, ali ne ocekujem nista drugo od kera genocidnog kao sto si ti.
Prno si ti u shishu.
rece Bosnjo i ode da konobarise za 500 Km
Treba NATO dati Ukrajini rakete dugog dometa da zaspu Moskvu istom mjerom
Nema u ruskih govana prsa u prsa samo granatiraj po gradovima pickice ruske.
To kao u onom vicu ajde udari ga još jedno ako smješ,kada li ce shvatiti i reci amerima nemojte više da nas branite ko boga vas molim.
Osvrnuo bih se malo iz mog, neutralnog ugla na ovu situaciju, svjestan da će ovja komentar izazvati negativnu rekciju. Jučer, a i prijethodnih sedmica, se slave čisti teroristički činovi na rusku civilnu infrastrukturu, a danas, kada je stigao odgovor se kuka... Rusi gadjaju elektrane, tvornice, dječija igrališta itd. Protivim se ratu, nijekanjem suveriniteta UA, te teritorijalnom komadanju iste, ali pamtim ulogu i jednih i drugih u našem ratu i obje su bile protiv nas, tako da...
Ovo je nemoć kad gubiš na vojnom polju onda udaraš po civilima,isto kao kod nas što se dešavalo.Sad se vidi ko je JNA i bradate spodobe snadbjevao oružjem i informacijama i ovakvom taktikom.
idi u penziju, svaki dan tvoje vladavine donosi nove zrtve na sve strane, nove unesrecene porodice. Zemlje ima za sve, samo nas nece biti sa takvim ponasanjem i ratovima
Kad su Ukrajinci napali Rusiju? Nikad. Rusija je napala i okupirala dio Ukrajinu. Kad otmes silom nekom nesto, ne postaje to nekom magijom tvoje.
Zvuk detonacije je ekvivalent uvecanoj MARZI na energente🙋👌Jaca detonacija---Veca marza 😎👉👌Ovaj sukob je lazan...Lazu nas i to doooobro 👉😎
Japanci nisu kapitulirali jer su im ameri bacili dvije atomske, nego da im u Japan ne dođe tadašnja crvena armija. E taj duh i armada je sad Ukrajinska armija. Ne boje se ljudi više vaših pišljivih prijetnji, ni vaših nuklearnih bombi, ubijate im djecu, žene, ljude. Znači vršite genocid. Tu nema straha više, samo borba do smrti, vaše ili naše ili zajedničke. Tako će bit.
Kad kroci njihova noga na rusku teritoriju tad idu do vrha ruske oligarhije, znaju oni da ruski vojnici biraju rat ili smrt, nisu oni krivi kao ni jedan obican vojnik, samo vrh komande koji iz svoji svecanih sala vuku poteze.
Krim nije Rusija patuljcicu....
Hahaha, Krim je odavno Rusija.. to sto to Biden ne priznaje, to ove boli neka stvar.
Srbi Hrvati Bošnjaci u pamet pojštujte jedni druge maksimalno ode ovo u tri pm da nas ovi velki ne obuču pa natjeraju jedni na druge da se ganjamo i raketiramo
Necemo ne sekiraj se. Ovdje narod i dalje bole stare rane koje nebi dirali jer jos zarasle nisu i nece jos godinama. Isto ce se i Rusi i Ukrajinci za 30god pitati sta im je to trebalo, a jadne majke ce i dalje traziti izgubljene sinove.
I tako putko ugasi struju.
Babuska, sta hoces ti? Da napadas drugu zemlju, ubijas ljude i da ti se sagnu? Sad kad je dosao na njih red, ti bi da izmaknes gzove? Mooooj Putko, morat ces mjesat, nema ti druge. Trpi.
Navućeš ti Putko cjelu Evropu na sebe i Ameriku i Kandu i Englesku sve će ti to se sjatit u Ukrajinu kopaćeš rovove oko Moskve nemoj ludovati oni tebi jedan kamion bombu vrati samo jednu raketu od 500kg na vojnu fabriku a ti na vrtić još desetak
OPet samo prijeti