Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle nikad.
vojno ce osvojiti
Smijeniji je od svojih botova
Dao uslove za koje zna da se ne mogu ispuniti
Kau ruZke banke-Ako imate dolare kod nas mi emo ih platiti 52 rublje za 1 $, a ako hoete kupiti dolare od nas onda je cena 132 rublje za 1$.
kraj ruske bajke prodaju 3$ i za te pare kupe 1 EURO i ostane im i da kupe i 2 metra kineske trange ahahahaahhahahaahahhahahahhahahaaaaaaaaahhahhahhahahahaaaahaahahaaaaaaaaaahhaahhahahahaaaaaaaaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad se posmatra agresija Rusije na Ukrajinu treba razlikovati Putinov reim od Rusije kao drave. Velika veina Ruskog naroda se ne slae sa budalom na poziciji predsjednika. Nanio je ogromnu meunarodnu tetu Rusiji plus unitit e dravu ekonomski. Ali tako se uvijek zavre diktatorski reimi.
Upravo suprotno. Velika vecina ruskog naroda se bas slaze sa predsjednikom koji ih je izvukao iz katastrofe koju je Zapad pokusao napraviti Rusiji prije 20 god. Samo volite vjerovati Blinkenu i Bidenu kad pricaju te budalastine:-)
Problem kod putina je da ti da jednu "dobru" ponudu a sve poslije su losije i losije.....
Putin je shvatio da mu je kraj blizu !!! Moda proe kao auesku !!!
A Krim? Je li to vec u padze?
Ih to mi je poznata ova Putinova terminologija koji govorei o ruskom pravu na teritorij Ukrajine kaze, "cetiri regije koje su se pridruzile Ukrajini". Potpuno isto kao sto i Dodik vidi BiH, kojoj se RS pridruzila u Dejtonu. Pa sad bi Dodik predlozio mirno razdruzivanje. Vidi se da provode vrijeme zajedno.
Trai vie teritorije nego to je zauzeo u skoro dvije i po god agresije jo uslovljava vanjsku politiku Ukrajine. Jedino to je bilo donekle ispravno sa ruske strane je Krim da su traili bez agresije 2014 jer je to Hruov fakat pripojio Ukrajini, neto slino kao to je uro Pucar stari dao Sutorinu 11 km obale u Boko Kotorskom zalivu C. Gori u zamjenu za Magli.
Evo Zelenski daje svoj prijedlog da ti skocis sa najvise zgrade u Moskvi, a da se tvoja vojska povuce kuci u Rusiju...
odkud sad rat,zar nije specijalna operacija?
Dobra nasa ruska slavenska braca. Velikodusna ponuda njihovim ukrajinskim komsijima i braci. Nece to moci odbiti. Samo treba da povuku svoju vojsku iz svoje drzave i da se bratski zakletu da nece u NATO. I Rusija obeava da vise rata nece biti. Isto kao nekada kad su Ukrajinci poslije raspada SSSR predali svoje nuklearno oruzje Rusiji uz obecanje obostranog potivanja suvereniteta.
Zapad polako,ali sigurno iscrpljuje Rusiju.EU i Amerika su pomjerili granicu i salju oruzje kojim ce Ukrajina gadjati ciljeve u Rusiji.To mijenja odnos snaga i tok rata.Kada pocnu padati rakete po teritoriju unutar Rusije,mijenjat ce se i raspolozenje naroda prema Putinu i ratu. Zapad planira poduplati pomoc u svemu,a sankcije cine svoje.Trajace ovo dugo,ali Zapad ce biti uporan i nema sanse da Rusija pobijedi.
Kad ti Putin kae da nisi legitmno izabran haha
Odustajneje Ukraine od NATO je mogue,ali nikad nije mogue da e ti neko dati toliko svoje zemlje,pa i sam Putin zna da je tako,znai,rat e naalost dugo trajat,uass
Nece njima niko nista dati. Oni su uzeli sami.
Nerealno je da e Ukrajina vratiti te teriyorije. Rusi proizvode artiljeriju 4 puta vie od onog to Ukrajina dobije. Uz to Ruse izadje tri puta jeftinije. Mislim da je ponuda da pokrajine ostanu formal o u Ukrajini.
Hahaha
Velikodusna ova braca slavenska. Lagani zahtjevi za prekid rata: "Povucite vojsku iz pola svoje drzave. Slobodno, necemo vam mi u tome smetati. Ne smijete u NATO." I kraj rata. Bas neke dobricine. Sa njima je se cast znati i druziti.