Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ide na teraviju..
Bliži sam mišljenju da je Putin zli patuljak nego državnik. Pomerimo aktuelne ličnosti u stranu. Kremlj je dizajniran i napravljen u carskoj Rusiji. Višegodišnji i višedecenijski lovci na misteriozne metro linije su dokazali: postoji nepoznata metro linija već 50 godina koja povezuje Kremlj sa aerodromom i drugim tačkama. Čovek koji radi u Kremlju hoće da spava danju i radi noću. Šta je problem? Hoćeš večeru za doručak ili obrnuto?
Znači bukvalno ne vidim problem. Onaj Nemac posle Drugog svetskog rata bio u logoru u Sibiru 10 godina, pobegao, dve godine pešačio do Irana, popeo se na most, krenuo ka slobodi... I na sred mosta sreo upravnika zatvora iz kog je pobegao. Slošilo mu se, hteo da se onesvesti. "Nemoj da padaš u nesvest. Idi kući, mili moj. Zaslužio si. Ja sam tebe davno pobedio." I prođe Ruja pored njega. Toliko jaka scena da su Amerikanci snimili film samo zbog nje.
Ovaj isti. ilošević, ne napada ikog već njemu dolaze....Hahaha... Nevjerojatno koliko je podal.
Zato sto ne moze vise guzit. A kad covjek vise ne moze guzit odluci da zajebe sve druge koji mogu pa ih salje u rat. A sto i cijeli svijet ne unistiti... ha ja
Hahaha.. dobro si me baš nasmijao
Dodje p…be sekretaricu popije koju pa kuci ubijat dosadu….
a te historijske granice su ukraina druga medjunarodno priznata drzava ahhahahaha to ti je moj putine agresija po svim definicijama
Iftar s porodicom pa onda sastanak
Mozda mu zena zvoca, pa pobjegne da je ne slusa...
Kurave?
Radi od kuce
Naravno, Peskovu vjerujemo sve jer ima besprijekornu istoriju govorenja isključivo istine. 😂
Sastaje je se sa Vucicevom zenom