Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U mojoj mahali Meho mlatnu Dzevada sto mu je zenu ljubio a nije nosio masku😂😂
@Admiral ja od komšinice tražio ono za ono...može, stavi samo masku
Kako se tucete, a distanca a rukavice ccc
Mogli su tokom tucnjave stresti avion previse pa da se srusi
Francuzi su dosta bolji od Engleza
Englezi su p!ckice, ko i Bulevar
ma govna narkomanska vidis po letu aviona gdje idu mater jebali svoju
bas su kulturni ovi na zapadu!
kreteni
Mala čarka. Nema fudbala, mora bagra negdje da se isprazni.
Zalosno, uzas kako je nosit masku, koristim je kad nesto radim a gdje velika prasina, uzas, sve se podpari, ne mozes disat, uzas,uzas.
Ako drugi nose maske cega se onda boje...
@BijeliLukSkywalker maska radi efektivno u jednom smjeru. Ne štiti tebe od korone, nego sprijecava onog ko je ima da je raznosi oko sebe. Nosiš je sa pretpostavkom da je imaš i želiš da zaštitiš druge. Mogao si je pokupit do aerodroma, simptome nećeš pokazat još 5 do 10 dana al ćeš je tokom inkubaciskog perioda najviše raznosit jer ti tiielo još nije bocelo uništavat virus. Tek kad počneš sa temperaturom će broj virusa po kapljicu pljuvacke počet opadati.
@BijeliLukSkywalker ako su drugi trijezni ja mogu pjan vozit ? To je ta logika