Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
100% upravu
A i vasa je spala davno
Isto kao sto je rezolucija o genocidu u Srebrenici skinula zavjesu sa lica iranskih politicara. Sto nas ne podrzite nego nas zapad podrzava. Svi vi gledate samo svoj interes i zapad i vi Briga i jedne i druge za narod, historiju, zrtve, vjeru
Aj ne rise Iran nas je pozdrzao kad ne najvise trebalo, sto uostalom rade konstantno gdje zatreba. Ne treba to nikada zaboraviti. Lako je sada u miru naglabati. al kad je bilo stani-pani i kad nije bilo zapada bila je to sasvim druga (zivotna) prica.
Ejvallah, dobri nas brate!🇮🇷❤️🇧🇦❤️🇵🇸❤️
Jah, upratio ti🤪🙄 Nego, ja kada bih selio selio bi tamo. Imam dvojicu jarana, jedan iz BiH, drugi iz Hrvatske, koji su zajedno s porodicama odselili tamo i tamo zive i rade.