Komentari (352)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovaj zna da je Rusija ubijala njegov narod?
Toliko mu je lijepo da je zaboravio.
Petinu stanovnistava Rusi pomeli u zadnjem ratu
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Izdajice,isti ti rusi su vam klali narod i ti Rusiju zoves svojom domovinom. Trebaju opet Mudzehadini da se dignu i da oslobode Ceceniju, a tebe u zatvor a cak mozda da ti i glava ode.
Od čega da je oslobode i šta bi narod dobio tim ratom? Glad siromaštvo bijedu za sta za koga?
Realnost je da nakon strašnog pokolja nad Čečenima, Rusi su se s njima dogovorili i sada je Grozni metropola a ne seoce. Prešli su preko svojih problema i našli rješenje. To je zato što je Rusija inkluzivna za muslimane. I mi smo Nijemcima zaboravili sve pokolje, zato što su inkluzivni. Još samo da se mi ovdje dogovorimo i krenemo naprijed a ne na strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Čečeni žele pripojiti ukrajinu rusiji. Smak svijeta je blizu...
Ovaj kjafir se previše uživio
Pravi bošnjo, pogled tupi, samo moje je ispravno, njuška, sve.
Ramzan Vulinov! I Putalj ima svog Vulina
helikopter helikopter
Ramzana za predstavnika bosnjaka, Covica za predstavnika hrvata i naravno Dodik i BiH vecna i mirna.
NOVAC JE ČUDO!!!! DANAŠNJI VJERNICI !!! GLUPAN DO GLUPANA!!!
A na*ebem ti se mame.
Babo je bio institucija u našem ratu.
Svaka čast, pravi i pošteni musliman.
hahaha ma vala pisaj Evropu ionako se nista nemogu zdogovoriti, covjek skonto saveznike hahahahaah
Pozdravi Dodu i Vucka i popisaj ih usput .
Bravo vojničino Kadirove, praviti ćemo novu uniju, vidjeti ćemo da se kako Bjelorusija, Rusija, Bugarska, Moldavija, spoji do Makedonije, Crne Gore, Srbije, i BiH. Jer vamo u u 21. svijetu i Globalizaciji unija kao zajednica država konkretno, ne mora biti kopneno teritorijalno povezano nešto tipa Britanskom Carstvu prije, ali i sada gdje je Lizzy glava Kanade, Australije, Engleske itd. Ide i Euroazija svakako sa Kinezima sve od Kamčatke do Pasau
Pa mislim da cete dobiti jednu veliku kurci. nu u dupe zar ne ?
Kada dodje vreme, a docice brze nego sto misliste, docice u Bosnu da objasni Bosnjacima da trebaju da slusaju Vucica po direktivi Putina.
Kome je ovaj idiot bitan?!
Iskusni pederčina zna da kad Putin handri nema cile mile.