Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne pravdaš pomislio bih da i nisi. Sada 100% znam da jesi....
da li laže Kadirov ili Musk
Kadirov je musliman, borac za trdicionalne i porodične vrijednosti, on nikad ne laže. A ne laže niko ni u čitavom Ruskom svetu; to je oaza pravde, mira i čestitosti na planeti Zemlji.
sarkazam nadam se
zijancher123 Mislim da je dovoljno pogledati nastupe Kadirova, Putina, Medvedeva, Lavrova... pa vidjeti koliko ima istine u ovom što sam napisao :)
Koja budala je povjerovala da je Musk onom nesto poklonio? Kupio ga ukradenim opljackanim novcem isto kao sto nasi rade. I onda price poklonio neko da narod osjeti neki bolesni ponos umjesto bijesa I da izadje na ulice
Tipična glava kojoj su naučni dokazi izjave lažljivih političara i objave lažljivih zapadnih medija...
Pa nigdje nije napisao da mu ga poklonio
Sa ovakvim liderom nije ni cudo da su kao drzava prestali postojati i postali kolonija gubernija ruska .
Uvrijedio si sad djenerala.. cc shame