Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovakav ili sličan napad na civile da su napravili muslimani odmah bi bio terorizam što svakako i jeste, kada to isto napravi izrael onda je akcija.
Obratite pažnju da 99% profila na Klixu koji su postavili komentare slaveći to što je 2700 ljudi ranjeno civilnim spravama kojima se igraju i djeca jesu profili sa izrazito HDZ i Trojkinim podrškom - pa eto provierite i da znate.
Na fakultetima nas uce o medjunarodnom pravu, konvencijama, o nekoj demokratiji, nekom liberalizmu. Uce nas o nekim idejama mira, kako se drzave trebaju ophoditi. Kako treba pojedinac biti kaznjen a ne narod i dijete..a kada vidis Gazu i 40.000 nestale nevine djece, pitas se kako smo dozvolili dq nas uce o fikcijama? Zasto Izrael nije podigao optuznicu protiv aktera 7.oktobra, zatrazio njihovo hapsenje i izveo ih pred sud pravde???
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jedna verzija ide ovako: Bivši stručnjak britanske vojske za streljivo, koji je želio ostati neimenovan, rekao je za BBC da su uređaji vjerojatno bili pakirani s između 10 i 20 grama visokoeksplozivnog vojnog eksploziva skrivenog unutar lažne elektroničke komponente. Ovaj eksploziv, rekao je stručnjak, bio bi aktiviran signalom, nečim što se naziva alfanumerička tekstualna poruka. Nakon aktivacije, sljedeća osoba koja bi koristila uređaj izazvala bi eksploziju.
Jao, Izrael prodao pagere s eksplozivom i ono hoce da ratuje pa ovo ko Delboy i Rodney.
Ja sam mislio da su pejdzeri odavno van upotrebe.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hejzbulah od pocetka zadnjeg genocida u Gazi prijeti Izraelu i sve ostaje na tome ,prodaju maglu i suplju kao oni ce osvetiti Gazu ,bas kao i Iran,predstava za javnost i sramota za takve prljave igre ,ovo im je samo samar i ko zna sta ih ceka zbog smutnje koju ubacuju.
grebite se
A svijet šuti... Samo zato jer izrael ima podršku SAD-a,Britanije, i ostalog licemjernog svijeta!
Pa sta trebaju, zaliti za clanovima te.ror grupe ? Neka hvala, 2750 istih manje, barem privremeno.
Najvise broj ranjenika i zrtava su civili i uposlenici bolince . To je cisiti drzavni terorizam.
Najavite kad se osvecujete kao sto to inace radite, da cijeli svijet zna.
Na sta ceka Iran i Islamski Svijet? Gdje im granica? Sta se mora jos desit? Sramota za Islamski Svijet sta su sebi dopustili.
slava izraelu... to samo da mi telefon ne drekne
Koji knock-out teroristima od strane Drzave Izrael!
sta ove slike imaju sa troestikom organizacijom hamas se krije iza civila
Teroristicki cin. Pejdzeri su se koristili u zdravstvenim ustanovama da neki ljekar bude pozvan hitno na intervenciju. Gledaj, oni to koristili u druge svrhe a nabavili od zl o ci na ca.
kakva odmazda,,,cobani,,kad bi mogli svakako bi potonuli IZ
To je cisto dežavni terorizam.....ali posto si ga dobri momci napravili onda je u skladu sa svim ženevskim konvencijama
Ko je shvatio sebe za budućnost .....
Svaki mobitel ima istu mogucnosti i po potrebe ce biti aktiviran......
:)))))