Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci samo 200 vojnika? To mi je malo nerealno
Pa kao i sve ostalo u ovoj ‘agresiji’. Totalna kontrola informacija i navodenje ljudi na jednu stranu. Poenta je da se ne bira strana nego da se provali ova glupost u kojoj obje strane zajedno ucestvuju.
Ruske zrtve su manje-vise tacne, dok Ukrajinci nisu izvjestili o svojim vojnim zrtvama jos od drugog dana okupacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ukraina izgubila 200 a Rusija 5000 vojnika?...pa odvadite malo
Ovo 5000 se odnosi i na zarobljene i ranjene, kao sto i pise.
Nije poginulo 5000, tu broje i ranjeni i zarobljeni
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mora da kakav kvalitetni statisticar hoda po bojistu ,,zaduzen za prebrojavanje ljudskih i materijalnih resursa....
Zakljucak da okupatori nemaju pojma od rata, a predstavljali se kao neka sila haha začosno
Znate šta meni nije jasno ovdje nema ni jedne vijesti o tome cime i kako napadju ukrajinci Ruse? Niti i jedan video napada na njih.
U članku između ostalog prvo piše izgubili 191 tenk, u istoj rečenici malo dalje izgubili 60 tenkova.
60 cisterni za gorivo možda
rusi izgubili 191 tenk i 60 tenkova. ma dajte ne blamirajte se nazovinovinari.
Hijaaaaaa Putalj!
Hahahahahah, pa malo odvadite, mediji poceli vise lagat nego na pocetku korone
Nece niko u jeku borbe izvjestavati o svojim gubicima mozda tek za 10-20 godina kad se otvore arhive. ali je jedno sigur o da obadvije strane imaju strahovite gubitke, pricaju ovdje o hiljadama za 5 dana katastofalno je da je zbirni broj žrtava 100 za 5 dana a ne više. nadajmo se samo da će ovo sto prije zavrsiti.
Mediji su najvece zlo u ratu, to se kod nas pokazalo, a evo ponavlja se i u Ukrajini. Niko nema pojma sta se tamo desava a pise i prica se sve i svasta.
Rusi 5.000 za 4 dana, a Ukrajinci 200 u prvih 20 minuta? Je l' ste to mislili, jer je ovo smešno. Kod ovih uništenih oklopnih vozila (816) očigledno da se ovu 8 dodali slučajno? Je l' ?
jel' tebi smesno prekodrniski?
Pomor ruskih pacova
Sad je samo najvažnije da nije uspio ruski blic krig. I sami građani Rusije su bili iznenađeni da su u ratu. Rat a niko im nije rekao. Putinov blic se pretvorio u prolijevanje krvi. Nema parade 9.maja ove godine. A blic krig je možda napravio samo za tu paradu. Uvijek pred paradu napravi neko sranje
191 tenk i 60 tenkova?
Nakon bitke crnogoraca i turaka, crnogorski telal došo u selo i govori: ubili smo 700 turaka, uništili 9 topova, zaplijenili 200 pušaka, kad pitaju seljaci telala koliki su naši gubici. Reče telal: to će reći turski telal u nihovom selu. E to je ta prica hahaha