Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izraelski ministar telekomunikacija izjavio da ce se boriti svim silama protiv nastojanja Elona Muska da obezbijedi Starlink za Gazu. Samo nastavite, bijes naroda je sve veci :))
Ruše židovi ali i podrivaju same temelje svoje države. Niko ih živ ne može među običnim ljudima nit na istoku,nit zapadu nit sjeveru i jugu omraženi su kao svaki zločinici i uzurpatori.
"Ciste" znaci provode etnicko ciscenje. Izrael je prava teroristicka drzava.
Klošarivjedni židovsko-teroristički, proći će i vaše još malo, a Gaza će da živi.
Tehnološki napredni genocid, sjeme vam se zatrlo zločinačko.
Etnic cleansing! War crimes! Genocide! Benjamin Netanyahu is a war criminal!!!!! This is Genocide!!!¡
Najmocniji na svijetu su oni koji imaju najvise znanja i tim znanjem se koriste,zato muslimani u Palestini 70 i kusur godina su pod nogama i drugdje po svijetu. Muslimani uce dove a dove se ne primaju jer prije dove moras da uradis sve sto je do tebe da pomognes sam sebi. Kao da godinu sjedis na vrh njive i molis Boga da ti rodi krompir a nista uradio nisi
Nije sve do Cionista! Sto jedan pametan rece SLOZAN NAROD CE KORACATI NAPRIJED, bez obzira na vjeru, to se i dogada, ko je muslimanima kriv sto su razjedinjeni-zalosno koliko muslimani sami sebi nepravdu cine i svojim rukama se bacaju u propast. Jaci je uvijek gazio slabije,muslimani su nejaki zato su pod nogama
sto je slika sa shutterstocka?
Jao nesrece. Nesreca ogromna.. :(((
HAMAS je eutanizirao Palestinu.
Polahko na kraju ce islam da pobjedi Genocidasi ko ovo podrzava gori je od izraela zamisli tamo ti dijete majka otac i svi poginu uzas sta ljudima rade a Svijet suti...
Da li je moguce da Egipat ne dozvoljava bilo kakvu pomocpreko svoje teritorije?Plase se cega,Amerike?Kunem se ja bi na granici Egipta i palestine postavio vojnike Turske ili Irana,pa da vidimo jel smeju Ameri udariti na drugu clanicu Natoa.Ako su oni tzv "faktor odvracanja za Izrael ja bi im napravio isti takav faktor odvracanja za Palestinu. Hitleru izvini za sve ove godine sto sam mislio o tebi,bio si u potpunosti u pravu,ove divlje hijene treba sravniti sa zemljom.
Kad se sjetim izvještavanja stranih medija kad je bio rat kod nas, tješi me samo što su bili često daleko od stvarne situacije. Ne vjerujem da Židovima ide kao "po loju" kako ovi nastoje predstaviti i veličaju njihove poduhvate. I hvala Bogu da je tako.
Čisti od Hamasa...pa taj otpad od Hamasa neka izađe i bori se a ne da se krije iza djece i civila!
Dok gledam uplakanu Palestinsku djecu koja su ostala bez cijele familije, dok gledam majke koje u narucju drze mrtvu djecu i ljube ih posljednji put, sjecam se nas i granata i snajpera i Markala i Kapije i kazem tiho u sebi: Molim te Boze, zaustavi ovo ludilo. Sta da radim, kako da im pomognem?
sjedi, ispucaj kokica i gledaj.. tektonska pomjeranja ne mozes nista uciniti osim gledati
Očistili su oni to davno,sad samo uzimaju zemlju sebi.Ovo je preuzimanje teritorije nista drugo.
izrael je do 2005 drzao gazu pod svojom kontrolom, tada su im je prepustili i ovi odma izabrali teroriste da ih predstavljaju
Ariel Šaron je bio premijer 2005. ako se sjecam. Prepustio je Gazu jer se razbacana naselja sa kolonistima nisu mogla braniti, bilo je prekomplikovano i trazilo previse vojske. 2006. na izborima pobijedio Hamas i ovi to iskoristili kao izgovor i stavili Gazu u totalnu kontrolu.
Mamu vam cionostočku...