Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u svim sukobima u pozadini Sjedinjene države koje uvode demokratiju
Na karti se vidi da se ratovi vode u Africi i na bliskom istoku. Razlog? Afriku evropljani (Francuska i Engleska) jos uvijek pljackaju i ne smiju dopustiti da narod uspostavi svoju vlast jer ce se otrgnuti iz njihovih kandzi. Na bliskom istoku je plan destabilizacija citavog regiona, građanski ratovi, ISIL itd, samo iz razloga da bi Izrael bio siguran. Jer, sta ako se ujedini arapski svijet, vrati arapska liga i ojacaju svi.. onda nema Izraela..
Svijet je odavno sazrio za jednu domaćinsku katarzu.
A tko financira sve te ratove?? Da nije možda naš "saveznik" USA?? 🤣🤣🤣Kojima gospodarstvo opstaje zahvaljujući proizvodnji i eksportu oružja, 48% ekonomije Amerike čini izvoz oružja!! PAMETNOM DOSTA!😆😆😆
Rat se pika za UN samo gdje nafta
U vecini ovih Ratova Amerika je umješala svoje prste . Sistem Zavadi pa vladaj .
sve zbog resursa ... i njihovih interesa ...
U Ukrajini XATO je htio da ratuje udario na jacega i ispao smijesan. Na bliskom istoku nije rat nego istrebljenje jednoga citavoga golorukoga naroda, zena, djece, starih...
Ja stvarno nezz što je NATO-u trebalo da pokreće agresiju na Rusiju. I onda nas još pokušali ubijediti da je Rusija ta koja je zapravo pokrenula agresiju na Ukrajinu. Skoro da smo i povjerovali, jbt.
Dobro, ti ratovi u Sudanu, Somaliji, Nigeru, Siriji, gdje se braća međusobno tamani i nije toliko bitna jer realno predstavlja sramotu iz naše sarajevske perspektive. Oni pak ratovi gdje se vjernici bore protiv nevjernika, i gdje vjernici dobivaju po p*čki, e tu moramo biti glasni i žustri!
Mislis nije toliko bitna zato sto su crni, a siriju si naveo cisto da prekrijes vlastiti rasizam.
Pa ne govorim samo u svoje ime, kad si vidio da se pred Sebiljem iko okupio iz solidarnosti prema Somalijcima ili Sudancima?
Iza svakog od tih ratova stoje Amerikanci Židovi i EU
Moraš reći ISKLJUČIVO Amerikanci, Židovi i EU. Jer neko bi mogao pomisliti, ne daj Bože, da stoje i Wagnerovci, a to nam ne odgovara u ovom momentu.
nekom rat, a nekome brat