Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuće od letvi, šperploče i papira. To leti okolo k'o jesenje lišće.
oluje i tornadi? o jbt
Oduvijek je bilo tornada, samo je pitanje dok ne dođe kategorija 10
Talasi klime gdje se sastaju cine ogromne promjene a ti su na podrucju Alabame,Arkansas’s, Texasa, Oklahome I Tennesseea.
Karma je cudo
Divna naša Bosna i Hercegovina!
allah kaznjava
allah iskusava
Trofazna kaze 😜😜😜🤣🤣🤣😜
Ako je Gruzija u SAD-e ja sjeceđ .urac
Kuca se od cigle pravi! Inace, jadan taj svijet, nek im je Bog na pomoci.
Drvo je tradicionalni materijal za gradnju kuća na jugu i zapadu SAD, jer je oduvijek bilo vrlo dostupno i jeftino: razlika u cijeni zidane i drvene kuće u SAD je ogromna. Sama gradnja je ponekad tri pa čak i pet puta jeftinija. Uragan kategorije pet, podjednako lako ruši zidane kuće kao i one drvene te bi većinu naših kuća i naročito nebodera uragan koji puše brzinom od preko 200 km/h porušio do temelja
Velika sila hara, razara i prijeti velikoj sili