Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi ravnozemljasi su mi najsmiješiji u komentarima. Nivo inteligencije i saosjecanja 0.
☹️
Ne daj Bože da ovako nešto strefi naš region ili ona 3 zemljotresa iz Turske. Njih strefi 7.8 pa 6.8 pa onda 7.6 i to sve u par sati. A gdje su još hiljade aftershocks poslje. Što reče James Dolan iz U.S. Geological Survey rijetko šta bi ostalo čitavo bilo gdje u svijetu što je napravljeno prije 2000 poslje ovakva 3 razorna zemljotresa. 7.8 je sam razoran kao 130 nuklearnih bombi.
@Kerozin Ne znam stvarno. Zato kažem ne daj Bože da nas strefi. Nisam siguran da bi igdje sem možda u Japanu bolje prošli. I njih je jedan udario od 9.1 i razorio velik dio Japana. Oko milion objekata srušeno ili oštećeno, preko 20,000 mrtvih. A Japan je opet najpoznatiji po sigurnoj gradnji. Još jednom 'ne daj Bože nikome'.
Pa jel moguće, sve na sirotinju ide, tobejarabi..
u ovom XXl vijeku samo loše vijesti čovječanstvo je na velikom iskušenju a mnogi nešto kao hoće nešto se koprcaju ali stani ima neko ko je veći PRIRODA koju mnogi pocjenjuju
Priroda ? Ti si jedan od onih koji vjeruju u Darwinovu teoriju sigurno.
Tobejarabi sta je ovo...
na hajr i na dobro