Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Juče tehnički sastanak CIA i FSB o nuklearnom oružju, ili bolje reći nekosristenju istog. Danas Kina pusti Rusiju niz vodu a Putin se 10 dana ne javlja pa makar iz bunkera. Rusija = fajront.
Putin u trezoru, posavjetovao se sa Bakirom.
Malo zesca glupost! Ovo Ukrajinci pokusavaju uvuci NATO u sukob. Rusi u ovom momentu nemaju ama bas ni jedan razlog da rizikuju sukob sa NATO.
Svatko ko misli da bi Ameri zrtvovali Washington ukoliko Warshava, Berlin ili London budu unisteni je veca budala nego sto je dozvoljeno. Sve sto ne leti preko Sjevernog (ili Juznog) pola ne interesuje Velikog Inkvizitora
A mozda imaju veze sa iranskim oruzjem ???
Rusku gamad treba satrati sa zemljom, što prije to bolje.
Izjavio je sam Biden da rakete verovatno nisu ruske proizvodnje. Verovatno false-fake akcija ukrajine
Koji je interes Rusije da gadja neko selo u Poljskoj? Koji je bio interes Sadama da krije H oruzije, a da ga ne koristi u odbrani? Koji Sirije?
Ma ja, sami se Poljaci gadjali. Gdje smo ovo prije culi.
more and more serious
Ja mislim da rusi lažu
WWIII
Gledam ove klix komentar-ratnike i nista mi nije jasno… Sve sami strucnjaci za rat…
Ukrainci po svaku cijenu hoce da uvedu cijeli svijet u opsti haos. Kakva sebicnost i licimjerje.
Ja oni su licemjeri a ne Rusija sto napada jednu suverenu zemlju.
A što je Maglicu produzen pritvor,za to je nas bolila K… ridzaci
A što ne pišete da su Dodik, Cvijanovic i bagra otišli položiti zakletvu u crkvi?? Niko se od debila našista i kvazi analitičara ne oglašava. Doduše isti im je glavni grad Beograd. Da je neko od Bošnjaka spomenuo džamiju u najmanju ruku bio bi SDA bot ili radikal. Ima li Marfija živog?
U komentarima o vijestima rata u Ukrajini non stop se najvise spominju Srbi, a najmanje Rusi, Ukrajinci itd... Nek vam je bog dragi na pomoci, toliko mogu samo reci.
Ako su rakete kratkog dometa onda nisu sigurno Ruske a ako su rakete dugog domenta onda su sigurno Ruske. Vrlo jednostavno sto se toga tice. Nije za iskljucit Bjelorusija a moze bit i zalutali dron koji je izgubio komunikaciju. Al znat cemo za koji dan.