Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo treba podrzati. Dosta nam je vise lazne demokratije koja nam se namece. Puna usta ljudskih prava I UN-ova klinaca,palaca it'd... a svijet gine I niko nista ne poduzima.
Sta puna ti usta UN-a pa i Turska je u UN-u, kao i Rusija, sto vise Rusija ima istu moc u UN-u kao i Amerika ili Britanija jer ima moc da koristi veto.
A sta su to tacno te prave demokratije BRICS uradile po pitanju sto svijet gine? Apsolutno nista. Turska samo laje, Rusija suti i trguje sa Izraelom, ni sankcije im nisu uveli auuuu bas su se pretrgli za svijet.
Kada vidiš da Izrael i usa ne poštuju niti jedan Medjunarodni Zakon koji se odnosi na njih a insistiraju da se drugi moraju držati istih Zakona a da tragikomedija bude potpuna izrael zabranjuje dolazak Sekretara UN-a Gutereša dolazak u njihovu Zemlju vidiš da je Svjetski poredak mrtav i vlada Zakon jačeg onda mi ovaj Savez djeluje kao spas Civilizacije ili zadnji pokušaj spasa!
ej a Putin poznat po trovanju ... ja ove kuglice ne bih probao ...
Istočnjačko gostoprimstvo, odma slatkiči na aerodromu, ovo Turci razumiju, a kolektivni zapad nam se kolektivno ismijava, i nekontaju da su oni nama čudni sa svojom hladnoćom!
tobe yarabim
Eminin kaput ko Bosnjin.dug MMF-u:))
BRICS dere G7. Podaci Scjetske banke za 2023 BDP rast BRICSa 4%, G7 1.3%. Projekcija za 2024 BRICS 3.6%, G7 1%. Posebno ga dudla Njemacka u recesiji 2 godine za redom. Dok Rusija raste 3.6% A oni uveli sankcije Rusiji buahahah
Babo
Misliš Booobo
Ohhh Vučiću, izda ti Putina i sad se ne smiješ nigdje tamo pojaviti.
Poslao je tri ministra...
Gluho bilo drži se sa hanumom za ruku,šala mala,sad će se vrnut nazad radi napada na vojnu industriju
hajd stisni pa pojedi ili popij nesto u rusiji.
vuciceve usnice navlazile...