Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ne budu imali sta jesti ili kad budu bjezali od vojnih hunti u Evropu, treba ih poslati u prijateljsku Rusiju.
Kada SAD Italija Francuska napadnu Libiju radi.krađe.nafte onda je to " dolazak demokracije" a.kad se tri države ujedine protiv.pljačke onda je to " Rusko rovarenje"
Libija 400 000.mrtvih, Sirija 500.000.mrtvih Irak 1.200 000.mrtvih. opljačkani od strane SAD i Francuske . Engleske.... I.neko ima.obraza da spomene "roovarenje Rusije" jer Francuska se.morala povući nakon 200 godina.pljačke.
Kakve 3 sile
Jadan je s vama tamo narod
KLIX nasjeda na priče.Zapad ih stotine godina mrcvari, stavlja pijune na vlast i tako ih pljačkaju. Naravno, Rusi traže svoj udio al ovde se radi o budućnosti cijelog kontinenta.
Naprijed nema, sve dok je zapad bira njihove vlade. Francuska naplaćuje godišne 440 milijardi, kao što oni kažu, za napravljenu eb nu infrastrukturu,ona već 10x propala. Raspitajte kako su završili svi presjednici ili kandidati koji su se tome protivili. Nije samo Francuska, gdje su Englezi i ostali? Kako bi drugačije bio najbogatiji kontinent naj siromašnij i naj gladniji?
Naravno prosječni USA fan ne zna da je Afrika resursima najbogatija zemlja svijeta . A u regije koje su najbogatije USA je uvela DEMONkratiju i USA firmne vade resurse a crnci rade za mizeriju
Samo da kazem, Afrika je kontinent.
Baš su se usrećili sa ruZijom kao glavnim partnerom sad će umjesto zaprežnih kola voziti Ladu Moskvič ili Zaporožac
Diktatori jesu, ostaće na vlasti. Neće ih niko pozivati na slobodne izbore, ljudska prava itd. Pa nisu oni izabrali Rusiju za dobrobit naroda.
Odlično, samo prema Rusiji, naravno i emigrirajte u Rusiju.
Bravo Afrika!
A nece niko u rusiju, opet svima da je ka evropi
Sve je jasno ameri razdvajaju a rusi spajaju narode.
Vidi slike ko na filmu za odrasle
Samo im staviti tarabu na ulazu u europu. Šta tamo nije nas ni briga.
Videred njijeve trojke!
A narod im kao i naš juriša ka Evropi.