Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schmidte zovi Zagreb nek ti kazu kako da ovo rijesis!
On zove Berlin i Wašington
Kakav šamar! Bursać: SDA je dobila najviše glasova, ali “Osmorka” ne postavlja uslove.
Sve nam se kvalitetnije piz*arije serviraju, ali ova lutrija je vrh:)
Podvala. Cuj lutrija u Livnu?
Pa ovo sa lutrijom je tako oduvijek, mislim nevezano za Schmitove izmjene. Tako funkcionira kad lista dobije jednak broj glasova.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovi njemci pravi klosari ispadose mislim i bukvalno isoadose sa svjetskog hahahahhahahahahahahahahaahagaghahahahahahagaagagagagaggagagagagagaagaggagagagaagagagagag
Ahhhh kako cemo se sa uzitkom pos#ati po Dini Legitimnom haha....bice kuknjave...a za fotelju bi dao cijelu BiH ...takvima supcima ni bog ne da....
BOSNJACI - SRAMOTA JE OVO. Konakovicu sta radis da bi zadovoljio svoj ego? Niksicu sto veslaš uzvodno? Bakire pitas li se sto te narod nije izglasao? Semire?? Osmorka, vi ste izdajnici ovog naroda, sve ce nam uzeti zbog vas. Vecina smo, a nizasta se pitati necemo. Narod je kaznio Bakira licno i njegove marifetluke, ali narod nije kaznio stranku, naprotiv u velikoj mjeri joj vjeruju. To je fakt. Sramota ste svi.
ne smije biti vise vlada u tehnickom mandatu ..neka oforme prinudnu vladu i nove izbore iduce godine
Moš misliti kako će to regularna lutrija biti u Livnu hahahah. Nek organizuje premijer ionako su ojadile nošnje.
Ovo smo mi birali ili izostali sa izbora.Nema plakanja nitko nam nije kriv.A nekad mi padne na pamet da umjesto izbora organizujemo lutriju.
Kakvaje to drzava
Ako i lutrija odluči za SDA (13. mandat u Domu naroda), e onda će bh. Duboka država (skrivena u jednoj, najvećoj, ambasadi) ponovo odlučiti da SDA "ne smije biti smetnja reformskim procesima i euroatlanskim integracijama... bla, bla, bla".
LIJEPO, 60% -TNI BOŠNJACI ĆE NA KRAJU BALADE, DOBITI CIJELIH 20% ČELNIH POZICIJA U DRŽAVI. JER DOK 8-ORKA NAMIRI SVE SVOJE MULI KULTI ČLANOVE, BOŠNJAMAĆE OSTATI OGRISCI. U PARLAMENTU FBIH OD 4 ČELNA MJESTA NIJEDAN BOŠNJAK. LAGANO POSTAJEMO RESPEKTABILNA MANJINA, USKORO ĆEMO ZAVIDITI I ROMIMA.
Trebao je Schmidt organizirati lutriju i izabrati vlast na lotu da narod bezveze ne glasa i da se ne troše milioni KM od naroda
Bosnjo je dobro ograisao, Pa ljudi moji nas bosnjake treba dobro proucavati,na sta smo spali ....zalosti moja
Schmidt napravio da bude lutrija za vlast bas kao i u njemackoj po europskim standardima lutrija
Bice aBd 13...
Bravo Smuti, sta nam uradiste od drzave. Vlast izvlacimo na lotu
Atomska fizika lakse se shvati