Komentari (166)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sda bot koji zivi negdje vani cini mi se, a objavljuje po 20 postova dnevno, a svi su zaglupljujuci.
Kad ce se SDA bagra ograditi od ovog idiota? Lik zivi u Luksemburgu pa sto se ne vratis ovdje patrioto 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Loži mamlaz, ne odustaje. Treba raspisati Interpolovu potjernicu. Kad je Šmit usro Bake je šutio ko kurwa, konto biće i za njega ćereste. Sad kad su potonule lađe spreman je izazvati i građanski rat. Nikakvi protesti narode ako imaš pameti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Halo pobjeguljo dođi na proteste da te vidimo. Nisam nikad bio ni u stranci ni na protestima ali bio bi naspram tebe sa kesom jaja .imaš li ogledalo Mulahusicu
kad su protesti i gdje?
Ovaj sda jurisnik, pobornik sda idolatrija, zivi u Leksemburgu i uziva sve ljepote multikulture zeli da se Bosnjaci palestiniziraju ili fildzaniraju. Bez Srba i Hrvata, patriota drzave, mi Bosnjaci bi bili predmet brze palestinizacije. Toliko sda jurisnička ostrascenost sda partijom da granici s stovanjem tagutske ideologije. To je Allah dz.s zabranio.
Bošnjaci da vas bre pitam jeli Dunav na Vojvodini oli Srbiji uknjižen hoće Mile da zapali region oprez
Milorad hpće fitnu da izazove pa hotac ga njegov potapšo zuzi kad je bio mali jeli u Vojvodini Dunav na Vojvodini ili na Srbiji nanu ti opajdarim krkane Laktaški
Jes Jssmin bot diabola ali da nam uzmu šume rjeke planine jezera more mimi ostalim zemljama svjeta ne ide nije to zbog vjednosti nego poniženja bolje rat nego poniženje od Milorada bolje grob nego rob nek sve gori nek ide Balkan u zrak
Nekada smo u Komunizmu dok nismo znali govorili Tito Bog neuzibilah činili širk višeboštvo ovaj sada u Deđokratiji to radi sa Žiletom Žile lutak
Nekada smo u Komunizmu dok nismo znali govorili Tito Bog neuzibilah činili širk višeboštvo ovaj sada u Deđokratiji to radi sa Žiletom Žile lutak
Ovo sve govori o ovom liku i SDA koji ga sponzoriše. Na što si Bake spao jado jadni. Od onako jake stranke u kojoj su bili intelektualci, ljudi od imena i prezimena, na ovu spodobu od insana. Zbog ovakvih likova su mnogi i napustili SDA koji su štetili i stranci i državi državi najviše. Ostali su samo ovakvi likovi, uhljebi koji samo siju mržnju. A ako zapuca, nema Bake više trezora ni tebi i tvojim botičima. A narod više nije glup da ratuje radi vaših interesa i vaše love.
Mulahusic ja nasa avangarda pa kako god,tave trebamo jer mi nemamo aktivista .Ovakvi otvaraju oci svakom a narocito onim pravolinijasima ,mizemo ga kritikovat ali i proucavat nas kao gradjansko opredijeljene koji lezerno posmatraju bosansku tragediju .
zbog ovog lika mrzim bosnjake
REIS ĆE SE MORATI ODREDITI SPRAM ULOGE ZAPADNIH AGENTURA I NJIHOVIH PETOKOLONAŠKIH SLUGU KOJI UPRAVO LOME KIČMU BOŠNJAČKOM NARODU. KATOLIČKA I PRAVOSLAVNA CRKVA SU NE SAMO POLITIČKI NEUTRALNE NEGO SU NAPROTIV PODSTREKAČI SH. NACIONALIZAMA. AKO REIS NASTAVI DA ŠUTI GLEDE OČIGLEDNOG KRŠENJA SVIH PRAVILA E DA BI SE OBEZGLAVIO BOŠNJAČKI NAROD, ONDA ĆEMO I NJEGA SUTRA TRETIRATI SAUČESNIKOM TIH PROCESA.
Ne moze reise tebe niko vise zloupotrijebiti nego si sam to uradio sebi.postao si megafon jedne stranke a narodu me govoris istinu, skrivas istinu, a znas dobro kako se zovu oni sto skrivaju istinu.spistio si se na taj nivo a morao si ostati iznad.
Yasmin Mulahusein- je šejtansko zlo, demon. Najprizemnije vrijeđa oponente, ismijava se ljudima. On jedna septička jama koja se bavi najgorim stvarima.
Od svih ku*vi ovoj jasmini mulahusic bih najvise platio .. jezik joj sve zna 😂😂😂
Sda placenik koji zivi u dijaspori, i lozi krezave sda-ovce o patriotizmu..
A kad će se IZ odgoditi od SDA i biti institucija za sve muslimane, a ne samo za one sa SDA članskom kartom?
Bradata spodoba