Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kad je sloboda na istoku, nek se ispiše iz zapada. Šta se muči u njemu?! I što ne podsjeti ljude kako su živjeli pod kapom istoka 50 godina.
Možda je razočarao Ukrajince i ratoborni NATO, ali je obradovao sve normalne ljude koji nisu za eskalaciju sukoba koji će da završi kao treći svjetski rat sa nesagledivim (nuklearnim) posljedicama.
Covjek je sve u pravu.
Razlog zasto ih ne vole Slovaci, Slovackoj je poslije drugog svjetskog rata oduzeta teritorija danasnja Zakarpatska oblast i pripojena Ukrajini, kao kazna sto su bili na strani nacisticke njemacke. Nisi to nikad prezalili i zbog toga se ovo lomi.
Gdje su i šta rade Azov na c isti iz Željezare
Brane drzavu od pravih nacista i agresora
nema ona sanse
aferim
Sloboda je došla sa istoka. Apsolutno ništa ne može promijeniti ovu istinu", zaključio je.___ Trajno zabraniti daljnje zaključivanje.
Pa šta će onda u NATO paktu.
Crvena Armija je oslobodila Ausvic
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na c isti U kraj in ski
Serbo, ni jedne
Appotegeist2 Pa sče prekini tamo
U NATO se pita samo jedna država i ona nije u Europi.
https://balkans.aljazeera.net/news/world/2022/2/2/je-li-nato-izdao-rusiju-sireci-se-na-istok
Slava Rusiji.
Putkova figura
Glas razuma...
Kaže da sloboda dolazi sa istoka. To ti glas razuma? Pa što onda masovno stojite u redovima za vizu za zapad, što se ne tornjate na tak istok?
Apootegeist2 A kako da osvojimo zapad ako se ne naseljavamo u njemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iskače iz evropske matrice. On je jedan od suverenih, razumnih političara.