Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko li je miliona kanulo od Republikanaca na konto ovog kvazi Kenedija da povuče kandidaturu?????
tako funkcioniše ta američka predstava kvazidemokratije
MAGA 2024
Vrijeme mu je bilo.
Snimljen kako se dogovara sa Trampom prije ovoga. To je sve isto njasre.
americki Hadzikadic
Još jedan metuzalem pored Trumpa i Bidena. Hajde razgulite više. Unazadili ste i Ameriku i ostatak svijeta svojom dijagnozom.
Uf kad sad procvijeta pod vodstvom ka mile kab ale
@664 neće da procvjeta jer se još nije smirila situacija od Busha starijeg kada su republikanci zakuhali na Bliskom istoku. Clinton je uspio malo smiriti tenzije ali je onda Bush mlađi dolio kerozin na vatru. Obama je uspio malo smiriti situaciju a onda je Trump otvorio vrata Izraelu da rade šta hoće.
Ko god pobjedi, nama je isto. Ovo naše navijanje me podsjeća na navijanje za fudbalske klubove. Ništa od toga nemamo, a ubismo se za svoje.
Ovaj je njegova pod6 uzna muva.
Nadam se kad ovi starci u svijetu otprdnu da ce nove generacije povesti ovaj svijet na drugu ljepsu stranu, kako tamo tako i kod nas. Dosta mi je vise svih onih koji zive u 1945 i ostalim ratovima, ako ne moze nista drugo vratite nam dinosaure da nas sve pojedu, zemlja je sigurno bila ljepsa tada sa njima nego sa nama
sjo predstave holivudske za americke kreditne robove sa 11 dana godisnjeg odmora