Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sin mu u majamiju, a tudi sinovi ginu
I s r a h e liban vise nije kao i prije 20g k i nj e
Kao i u nasem sistemu, vecina sinova je bilo u podrumu sa laznim papirom radne obaveze, ili su sklonjeni ranje u izbjeglistvo (vrlo bogato izbjeglistvo)
To su ove danasnje snazne, nezavisne i jake zene Izgleda samo koriste to kada im godi, a kada dodju u situaciju gdje moraju pokazati jednakost sa muskarcima koju silno zele, onda ne.
Mir ljudi, mir. Ima hljeba za svakoga.
neka ih tu dje su haha
Ako su tkzv vojni kinje onda su leg alna me ta
Nema sigurnijeg mjesta od Floride, Minkena i Beograda i Zagreba, znaci tamo gdje se kompletna nametnuta trojka iz Kahasabe sa Konakoviem,Fortom,Camparom, Damorim Niksicem,Cudickom,Magazinovicem, Mijatovicem ,Kojovicem,Arnautom ... krila..Sta smo mi borci sebi dopustili..
Zato je Bakir cijeli rat u diverzantskoj ceti bio, hahahaha. Drazi mi je Damir Arnaut nego svi oni na kamaru. Covjek je barem posteno zavrio kole i zna posao i znas da te nece obrukati kad mu vidis diplomu Berkleya u kancelariji za razliku od tvojih travnickih doktora nauka.
Kad se predaju onda postanu nesto drugo
Ne vratile se
Mozda u kuhinju?
Kao logistika pomazu ubijanje drugih zena i njihove djece. Da se brinem za njih?