Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za mamlaza sikiriste. Pa upravo sam ti objasnio da to nije bio ni cilj Al!j! da Bos. voj. dobija oruzje.
Zelenski nikada nije pregovaro tokom ovog rata sa Denisom Pusilinom koji je Predsjednik Donbasa (samoprogladsena Rep. koja tezi odcjepljenju od Ukr.), za razliku od Al!je !zet. koji je neprestano pregovaro sa K^r^dz!cem i tako Agresiju prekvalifikovo u Gradj. rat i direktno uveo embargo na oruzje svim stranama u sukobu. Srbi i Hrvati taj embargo nisu osjetili jer su imali oruzje, trpila je samo Bosanska strana.
Ukrajinci imaju pola Americkog arsenala, a Aliji je dobru trecinu rata bio nametnut embargo na naoruzanje...
Prvi put je najteže
sta je rec? 'neprijatelj' ne samo da se brani, poceo i napadati, ja? stas ti u donjecku?
Jednom mora biti prvi put.
Jučer objavili podatak koliko su ameri platili našim medijima za propagandu ali samim time znamo da su i rusi platili našim medijima da gledamo ove ruske njuške evo mi narod ćemo vam platiti duplo para mediji naši dragi ali da prestanete nam ispirati mozak i sa jednima drugima trećima
ma ja nedam ni fenimg za to. moj mozak je dovoljnorazvijen da se 'ispirati' neda. narocito ne od ovdasnjih, poluprimitivnih medijskih objava.
Tačka? Zarez? Ništa?
Poslao Putin, koji te nedavno smijenio. ;)
Prošao si dobro slijedeći put pazi da ne padneš s prozora na desetom katu